Auto Fm vysielač Bluetooth 5.0 Auto Mp3 Prehrávač modulátor Adaptér Napätie Batérie TF Karty hands-free Dual USB, Smart čip

€4.57


Technické špecifikácie: názov Výrobku: FM Produktu farba: čierna Výrobku materiál: ABS Mikrofón rozsah: 0-2 metrov Audio skreslenie: 0.1% Ľavý a pravý kanál medzery>60dB pomer Signálu k šumu>60db Menovité pracovné napätie: 12V príkon: 1W Bluetooth verzia: 5.0 Materiál: plast Podpora formátu: MP3, WMA frekvenčná odozva: 20 hz-15kHz Prenos frekvencie: 87.5-108MHz Pracovná teplota: -20-50 stupňov Ultimate pracovné napätie: 9-26 V Bluetooth prenos vzdialenosť: 10-15 metrov Funkcie: Vysielač je napájaný 12~24V auto cigaretový zapaľovač diery, Podpora vloženie U disku a pamäťovej karty ak chcete hrať potlačenie Šumu (CVC) Rotujúci hriadeľ, dizajn, jednoduché Nabíjanie rôznych smartphony Úplne nové a vysokej kvality. Podpora MP3/WMA formát Bezdrôtový prenos zvuku rádia Vynikajúcu kvalitu zvuku a D. S. S echo zrušenie riešenie Balenie zoznam: 1Pc* hands-free car kit FM 1Pc*Inštrukcie Technické špecifikácie:

Názov produktu: FM vysielač

Produkt color: čierna

Produkt materiál: ABS

Mikrofón rozsah: 0-2 metrov

Audio skreslenie: 0.1%

Ľavý a pravý kanál medzery>60dB

Pomer signálu k šumu>60db

Menovité pracovné napätie: 12-24V

Spotreba energie: 1W

Bluetooth verzia: 5.0

Materiál: plast

Podpora formátu: MP3, WMA

Frekvenčná odozva: 20 hz-15kHz

Prenos frekvencie: 87.5-108MHz

Pracovná teplota: -20-50 stupňov

Ultimate pracovné napätie: 9-26 V

Bluetooth prenos vzdialenosť: 10-15 metrov

Čistá hmotnosť: 37g

Brutto hmotnosť: 45g

Veľkosť produktu: 7.5 * 2.5 * 2.5 cm

Metóda balenia: kartón Tipy:

Po obdržaní tovaru, neponáhľajte sa a vložiť produkt do cigaretový zapaľovač jack auta. Po založení auto, najprv zapnite nečinnosti, FM rádio, a trpezlivo vyberte prázdny kanál na autorádiu bez miestneho programy. A potom vložte produkt do cigaretový zapaľovač jack a nastavte FM frekvenčný výrobku byť rovnaké ako FM kategórie vozidla. V tomto čase, autorádio sa byť veľmi pokojné, bez statické rušenie. (Ak je ešte nie tichý, skúste nájsť nový prázdny kanál znova), a nakoniec pripojte k telefónu bezdrôtovo. Keď sú párové úspešne, si môžete vychutnať skladby prostredníctvom vášho mobilného telefónu a uskutočňovať hands-free hovory cez váš mobilný telefón. Ako používať auto MP3:

1. Zapojte stroj do auta cigaretový zapaľovač alebo plnenie zásuvky, zariadenie automaticky zadajte prehrávanie štátu a začať hrať piesne;

2. Nastavte prehrávanie frekvencie; krátke stlačte tlačidlo M, potom stlačte hore a dole šípkami nastaviť prenos frekvencie na požadovanú hodnotu;

3. Zapnite autorádio a nastavenie rozhlasovej frekvencie na rovnaké pracovné frekvencie ako car MP3 prehrávač. Napríklad, auto MP3 frekvencií je 87,5, potom rádio frekvencia môže byť nastavená na rovnakú (87,5 MHz) a môžete hrať; ak narazíte na hluk, prosím, zmeňte frekvenciu, snažte sa vyhnúť miestne rádiové frekvencie pri použití tak, aby sa zabránilo rušeniu a dosiahnuť vysoké Jasnej kvalite zvuku.

4. Hrať nastavenie hlasitosti; priamo vlna gombíka prepínač na nastavenie hlasitosti.

Funkcie:

1 、Bluetooth, FM vysielač auto nabíjačka

Mobilný telefón je z mobilného telefónu FM stereo systém.

Automaticky prepnúť z hudby stav k hands-free režim, pri prijatí hovoru.

2、 USB / MP3 Prehrávač,

Prehrávanie hudby cez Bluetooth, alebo USB flash drive

3 、 Dual Port a QC3.0 Nabíjačky

Obe zariadenia sú podporované pre nabíjanie a jeden pre QC3.0 rýchlo nabíjačky.

4 、napätie Batérie displej

Nízky tlak vykurovacej upozornenie: pod 12 V (zvukové upozornenie).

5、 Hlasový Hovor Úvod

1: hovoru: krátko stlačte tlačidlo telefónu

2: Zavesiť telefón: krátko stlačte tlačidlo telefónu

3: Posledný opakovať: dvakrát kliknite na tlačidlo telefónu

4: Hovoru: dlhé stlačte na telefóne tlačidlo na približne 2 sekundy

5: chcete hlasovú voľbu Zrušiť: voľba procesu, krátke stlačte tlačidlo telefón

6: ID Volajúceho: anglický Hlas Správa

7: ID Volajúceho: Zobrazenie CAL

8: Súkromné odpoveď: stav hovoru, dlhé stlačte tlačidlo telefónu, môžete znížiť príjem hovoru, stlačte a podržte tlačidlo Bluetooth znova

9: kvalita Hovoru: hlasový hovor, jasný hlas, žiadne echo, bez hluku

6 、O Bluetooth a hudba

1: Spustenia prevádzky: výrobok je automaticky zapnutá a má pri spustení jazyk riadok. Spúšťacia obrazovka zobrazuje napätie a vstupného napätia a displej napätie je nižšie ako 12 V.

2: Bluetooth párovanie: Po výrobok je zapnuté, automaticky prepne do Bluetooth štátu na ikonu Bluetooth (bt) bliká, je párovanie úspešné, Bluetooth, ikona prestane blikať, a Bluetooth, hlasové spojenie je zrušené.

3: U prehrávanie disku: Vložte U disk do USB (♫) port, U diskov prehrávanie zobrazenie: USB, až 64 G pamäte.

4: Ako sa zápas frekvencia: Nájsť prázdne stanice a udržať FM vysielač, a automobilový FM rádio na rovnakej frekvencii. (Frekvencie: 87.5~108,0 MHz) Stlačte a podržte tlačidlo "Telefón" tlačidlo, kým LED displej začne blikať. Stlačte tlačidlo Previous/Next naladiť kanál na rovnaký prázdne frekvencie.

5: FM prenos energie: výrobok môže prijímať signály až do 5 metrov od rádio.

Štítky: fm vysielač, mp3, autorádio, signstek fm vysielač, modrá, fm vysielač, fm, auto mp5 prehrávač, bluetooth, fm vysielač, fm modulátor, auto mp3 prehrávač, auto mp3 prehrávač, usb.


( 0 Hodnotenie )

Počet