Hot Predaj BT5.0 Car Mp3 Prehrávač s Bluetooth Handsfree Bluetooth Súprava do Auta Fm Vysielač S USB Nabíjačka, Handsfree

€3.63


BT5.0 do Auta MP3 Prehrávač, FM Vysielač S USB Nabíjačka, Handsfree

Funkcie: 1.Môže prenášať hands-free volanie a hudbu do auta, FM stereo systému cez Bluetooth 5.0 čip. 2.To je jednoduché: Jeden kľúč, aby si vysoko kvalitné basy, hudba, zlepšenie zvukového efektu vo vozidle, najmä pre vozidlá s chudobnými zvukový efekt. 3.S A2DP funkcia, hudba môže byť prenášaná z bezdrôtový prístroj na FM stereo systému automobilov. 4.To automaticky prepne z hudby režime hands-free call mode. 5.Môžete dlho stlačte PREV a NEXT uvedomiť, rýchlo dopredu a rýchlo dozadu pre hudbu. 6.Dual USB, výstup 5V / 3.1 je určený pre nabíjanie pre iPod, iPhone, iPad a ostatnými zariadeniami. 7.Tento FM prehrávač podporuje USB disk/Micro SD kartu. 8.Odstráňte zdroj napájania (jednosmerný prúd 12V-24V) z cigariet zásuvky v aute. 9.206 kanála sú k dispozícii, 87.5-108mhz. 10.Tam sú LED displej, hlasová výzva a vstavaný mikrofón. 11.Ochranu pre viac aktuálne, skrat o a nad teplotu. 12.Jedno-tlačidlo na aktiváciu vysokú kvalitu zvuku (Basy). Vybavený dual-mode Bluetooth 5.0 čip, integrované 32-bitové MCU+DSP procesor a 32-bit audio encoder, kompatibilný s operačným systémom Android, Apple systému. Na pozadí šumu spracovanie, takže mobilného telefónu volať, a auto hudby účinok jasnejšie.

Špecifikácia: Typ Položky: FM Prehrávač Materiál: ABS Bluetooth Verzia: V5.0 Frekvenčný Rozsah: 2.4-2.48 GHz prenosová Vzdialenosť: Cca 8m Frekvencia Stabilita: 10ppml Vstup: 12-24V Hudobný Formát: MP3 \ WMA \ WAV \ FLAC USB a TF (maximálny počet): 32 GB (Nie je Súčasťou)

Poznámka: 1.Prosím, nechajte mierne rozdiely vzhľadom na ručné meranie. 2.Prosím, aby nepatrné farebné rozdiely spôsobené rôznym svetlo a displeja.

Package Zahrnuté: 1 x FM, Prehrávač 1 x užívateľská Príručka

Štítky: priemyselné usb nabíjačky, signstek fm vysielač, modrá, bluetooth, mp3 prehrávač, bluetooth súprava, fm modulátor, auto mp3 prehrávač, bluetooth fm transmitt, auto mp3 prehrávač, usb, m3 prehrávač, bluetooth.


( 1 Hodnotenie )

Počet