Profesionálne 68W nechtov lapač prachu zberateľ Manikúra Stroj S 2 Vrecka na Prach na nechty, vlasy Pre Nechtový Prachu Ventilátor Vákuové Nail Art nástroj

€26.45


Popis:

Tento nechtov prachu kolektor je určený pre nechtový milovníkov a manicurists. Jeho hlavnou funkciou je zhromažďovať prach. S ním, môžete ponúknuť svojim zákazníkom lepšie služby, ako aj chrániť vás pred prachom, a ďalšie zabráňte vdychovaniu v pľúc, ponúknuť ľuďom veľkú záruku sa zdravia.

Funkcie:

Klinec prachu kolektor je vybavené silný a tichý motor, vysoký výkon prachu sacom je väčšia a absorpcia je rozsiahlejšie, ktoré budú udržiavať pokojnej a pohodovej atmosfére profesionálne, keď zbieranie prachu.

Stačí len miesto ruky v blízkosti otvoru ventilátora a nechtov fragmenty, ktoré sa ľahko vstrebáva, vybavené ON / OFF prepínač, pohodlné na používanie.

Klinec prachu kolektor je najlepším nástrojom na zber prachu, zatiaľ čo podanie alebo poľský nechtov, ideálny pre domáce a nail art salon použitie. Vhodné aj pre nohy, aby vaše ruky a nohy cítiť pohodlne.

Môže byť použitý aj na klinec umelecké diela, šperky, rezbárstvo, tesnenie rezanie, die, leštenie, remeslá alebo iné situácie. To vás môže ochrániť od prachu, a ďalšie zabráňte vdychovaniu v pľúc, ponúknuť ľuďom veľkú záruku sa zdravia.

V porovnaní s bežnou nechtov prachu zberateľ, to nechty lapač prachu extraktor sa môže dosiahnuť až 100% vákuum efekt, bez rozliatiu prachu, a ponúkame vám čistič nechtov umenie prostredie.

Špecifikácie:

Meno: Klinec Prachu Kolektora

Materiál: ABS

Farba: hnedá,ružová, ako obrázok

Pracovné Napätie: AC 100-240V 50/60HZ

Maximálna Spotreba Energie: 68W

Stroj Vstup: DC 12V

Konektor: US /EU Plug

Položka Veľkosť: 23 * 19 * 7.2 cm / 9.05 * 7.48 * 2.83 v

Veľkosť balenia: 29.5 * 19.5 * 8.5 cm / 11.61 * 7.67 * 3.34 v

Hmotnosť balenia: 1026g / 36.19 oz

Zoznam Balíkov:

1 * Nechtov Prachu Kolektora

1 * Konektor

1 * Manuálu

Štítky: zberač prachu nechtov, klinčekový olej, mia tajné nechtov, spútum, sacie, ultra tenké 5cm led stropné svietidlo, aquari, cyclon prachu kolektora, špeciálny nástroj sady, umelé nechty nastaviť, falošný necht nastaviť.


( 3 Hodnotenie )

Počet