Nožnice na nechty Manikúra Nastaviť Pedikúrové Súpravy 19 KS Profesionálna Starostlivosť o Nechty Auta S Tváre Starostlivosť o Nástroje,Nehrdzavejúca Oceľ Starostlivosti Nástroje

€9.97


Manikúra Nastaviť, Pedikúra Nastaviť, klieštiky na Nechty, Nechty, Nožnice, Starostlivosti Kit pre Hrubé Klince, z Nehrdzavejúcej Ocele, Starostlivosť o Nechty Fréza Kutikulu Remover pre Mužov/Ženy

To je skvelý darček pre seba, rodiny a priateľov!

Modrá sada pre priateľ, Ružová sada s obočie orezávanie nôž pre priateľku!

Funkcia:

❤18 V 1 KRÁSY NASTAVIŤ❤ - manikúru a pedikúru set obsahuje 6 starostlivosť o ruky nástroje, 5 starostlivosť o nohy nástroje, 7 starostlivosť o tvár nástroje . Môžete ju použiť pre manikúra, pedikúra, odstraňuje odumreté kožné, odstránenie akné, orezávanie obočie, atď. Len jednu sadu nástrojov je potrebné splniť rôzne dennej starostlivosti potreby.

❤PROFESIONÁLNY DIZAJN❤ - nástroj príslušenstva zodpovedajú ergonomický dizajn a cítiť sa pohodlne. Klinec box funkcia pridané: veľké nožnice na nechty sú vybavené nechtov skladovanie sloty, aby sa zabránilo klince z lietania pri orezávanie nechty. Protišmyková podložka procesu: S non-slip rukoväte, môžete lepšie kontrolovať účinnosť počas používania, uložiť námahy a bezpečnejšie.

❤VYSOKO KVALITNEJ NEREZOVEJ OCELE❤ - nail clipper kit sú všetky vyrobené z vysoko kvalitnej nerezovej ocele s ostrými čepeľami, vysokú tvrdosť a dobrú odolnosť proti opotrebeniu, sú trvanlivé a nie hrdzavé.

❤PRENOSNÉ CESTOVNÉ KOZMETICKÉ SADY❤ -18 Pc Tools sú úhľadne priložený v PU poľa a môže byť ľahko otvoriť na stlačenie tlačidla. Vďaka svojej kompaktnej veľkosti (15.3 x 10.5 cm), tiež je ľahko prepravovať a skladovať v tašky, autá, kufre, atď. Veľmi vhodný pre rodiny alebo na cestách.

❤ELEGANTNÉ DARČEKY & FRIENDLY SERVICE❤ - 18-dielna manikúra nastaviť prichádza s elegantným modrá PU pole, ktoré je krásne, odolné, mäkké a pohodlné. Nie je vhodný len na osobnú hygienu, ale aj ako darček pre priateľov, rodiny, milenci atď.

Obsah Balenia

na Starostlivosť o Ruky

-1 x Médium Nail Clipper

-1 x Šikmé Nožnice na Nechty

-1 x Nechty Súbor

-1 x Odumreté Push

-3 x Škrabka na Nechty

-1 x Nechty Čistič

pre Starostlivosť o Nohy

-1 x Ploché Pedikúra Nôž

-1 x Šikmé Pedikúra Nôž

-1 x Zakrivené Pedikúra Nôž

-1 x Odumreté Plier

-1 x Veľká Nail Clipper

pre Starostlivosť o tvár

-1 x Obočie Nožnice

-1 x Nos Hair Clipper

-1 x Obočie Klip

-1 x Uchu na Kopanie Lyžica

-1 x Rotujúce Uchu na Kopanie Lyžica

-1 x Misa Ihly

-1 x Akné Ihly

-1 x Luxusné Modrá PU Kožené puzdro(16 * 11 * 3 cm)

Štítky: beone nail clipper set, diamond kit, gél ibcccndc, gelish na nechty, sady, moldes manikúra, falošný necht nastaviť, gél lak na nechty súprava s led, pedicur nastaviť, manicur nástroj, manicur nastaviť.


( 2 Hodnotenie )

Počet