COSCELIA 40pc/Set Nechty Súpravy Na Manikúru Dlhotrvajúci Gél lak na Nechty Auta Soak off Profesionálne Laky na Nechty Umenie

€18.63


Funkcia

Priaznivé nail art nastaviť tak pre profesionálov ako aj pre začiatočníkov. Sme starostlivo vybraných farebných gélov,a poskytujú rôzne farebné schémy. Ochrana životného prostredia, neškodné pre telo. Úspory energie: nízka spotreba energie . Lampa sa môže pripojiť pomocou Počítača a Iné Elektronické výrobky.Ľahko prenosný, môžete tiež dať do vašej kabelky.

Ako používať

1. Čisté Nechty, potom výbava nechtov povrchu ako normálny proces manikúra 2. Plne rošádu poľský, to môže urobiť poľské farby byť vyvážený 3. Použiť Základný náter prvý, čo môžete urobiť poľský trvajúce dlhšie, liek s UV lampa alebo LED lampy 4. Aplikujte prvú vrstvu farby poľský priamo, liek s UV lampy na 2 minúty, alebo liek s LED lampa pre 60 sekúnd 5. Aplikovať druhú vrstvu farby, poľský, liek s UV lampy na 2 minúty, alebo liek s LED lampa pre 60 sekúnd 6. Kabát s vymeniteľné kabát, ktoré môžete urobiť farbu viac svieti, potom liečiť UV lampa alebo LED lampy 7. Odstrániť biednymi povrch s bavlnou nasiaknutí čistiaci prípravok

Odstránenie:

1. Soak off klince do Gél remover pre cca 5 minút 2. Rip dole celý kus nechtov smalt jemne na každý necht

Poznámka

Vzhľadom na osvetlenie a displeja, nastavenie farieb sa môže mierne líšiť od obrázka. Môže s miernym zápachom,zatvorte fľaše, zápach zmizne. Nie je na škodu na zdraví.

Obsah Balenia:

20/40 x Nechtov Gél

Lak na nechty zobraziť

Lak na nechty zobraziť

Štítky: gél lak venalisa, gél auta nechtov, coscelia nastaviť, gél lak na nechty nastaviť, gél poľský súbor, ceratosaurus, gél lak na nechty, uv žiareniu, , šelak nechty sady, coscelia gél, gél lak na nechty mgo.


( 3 Hodnotenie )

Počet