Solárne Fontány, Vodné Čerpadlo DC12V 24V Max 350-900L/H 7M Micro Ponorné Striedavé Vodné Čerpadlo pre Akvárium

€9.20


JT-750 Solárne Fontány, Vodné Čerpadlo DC6~12V 8~24V Max Výťah 350-900L/H, Micro Ponorné Vodné Čerpadlo pre Akvárium Popis: 220V AC napätie nie je možné používať priamo! 1. Okolitá teplota: -20~60 ḞC 2. Prevádzková Vlhkosť: menej ako 90%RH 3. Kvapaliny teplota: -20~60 ḞC 4. Pomocou kvapaliny: voda alebo Nehorľavý tekutina s dobrou plynulosť 5. Prevádzka miesto: Zdravotnícke, fontány a tak na 6. Unpitched zvuk: menej ako 35 db 7. ČERPADLA shell Materiál: ABS 8. Motor magnet:: Feritové magnety 9. Motor smaltovaný medený drôt: 2UEW môže odolať 130C 10 stupňov. Kontinuálne používanie pracovného života viac ako 20 000 hodín 11. Súčasné hodnotenie na zaťaženie: 1.2 Upozornenie: čerpadlo nemá napájanie, napájací zdroj musí byť vybavené samostatne, vodné čerpadlo je DC vodné čerpadlo, a napätie DC12V vodné čerpadlo môže byť použité s DC12V napájanie (napríklad 12V solárny panel\12V batérie,\12V DC napájanie). Skutočné Fotografie: Aplikácia: používa pre počítačové systém vodného chladenia, solárne fontány, plochy fontány, remeslá, kávovar, dávkovač vody, čaju maker, liatím stroj, soilless pestovanie, sprchovací kút, bidet, zubná kefka, ohrievač vody, tlaku, inštalatérske matrac , Teplej vody, cirkulácie, bazén cirkulácie vody filter, umývanie kôš masáž povodí, surfovanie masážna vaňa, auto chladiaci cyklus systém, oiler, zvlhčovač, klimatizácia, práčka, zdravotníckych zariadení, chladiacich systémov, kúpeľňa produkty. Ako si vybrať čerpadlá: 1. Potvrdenie vašej prevádzkové napätie, prúd, hlavy, prietok, a veľkosť vstupného & zásuvky. Vo všeobecnosti, nie je tam žiadny prietok pri hlavu dosiahnutie maximálneho hlavu označené factory. Takže ak budete potrebovať čerpadlo je schopné uspokojiť určitú výšku a tiež spĺňať určité toku, by ste mali zvoliť vyšší maximálny hlavu, ako potrebujete. Prosím, poraďte nám, alebo sa odvolávajú na výkon krivky. 2. Potvrdenie tvar požiadavky, napríklad na druh rozhranie, smer vstup & zásuvky, atď. 3. Potvrdenie pracovného prostredia, ako sú teplota, média, atď. 4. Potvrdenie funkčné požiadavky, ako napríklad čas kontroly, regulácie prietoku, rýchlosti ovládanie, atď. 5. Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky potrebujú našu pomoc počas vybrať čerpadlo. Upozorňujeme, že čerpadlo je odstredivé čerpadlo, nie je možné automaticky vzduchu, nie self-absorpcie použiť, musí byť potápanie. O AC-DC Adaptér: Pre zákazníkov kúpiť čerpadlá pohodlnejšie, odporúčame kúpiť našu zodpovedajúce napájanie, naša moc je žiadny zisk, a kvalita je zaručená. Ak potrebujete kúpiť ,môžete kliknúť

Doprava

Tovar bude dodaný v priebehu 1-3 pracovných dní po tom, čo sme overenie vašej platby. Veľmi rýchle dodanie, uistite sa, že dostanete zásielku čo najskôr.

Dodacia lehota

Normálne, budeme poskytovať Zadarmo doručenie prostredníctvom Čína Príspevok Air Mail. Jeho lacnejšie, ale pomalšie. Dodáme položky do 3 pracovných dní (okrem víkendov) po obdržaní vašej platby. Pozemok trvá 1-4 týždne dostať.

Čas doručenia závisí od destinácie. Vzdialených krajín a prísne Colné (napr. Brazília) bude to dlhšie ako 4 týždne, prosím, buďte trpezliví. Ak nemôžete čakať, že dlho. Ak ste si nemali prijímať objednávky na čas .potom sme sa predĺži doba dodania od 10-30 dní. pre vás chrániť vás.

Povinnosť & daň

Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky clá a dovozné dane poplatok vo vašej krajine. Pomôžeme vám vyhlásil položky s nižšou hodnotou.

Návrat & exchange

Všetky naše položky budú označené a balené v dobrom stave pred odoslaním. Budeme sa snažiť vyhovieť všetkým našim zákazníkom. Ak z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní, môžete vrátiť vec na nás pod pôvodného stavu v lehote 7 dní od doručenia pre vrátenie peňazí alebo výmenu. Pred vrátiť položku, prosím, kontaktujte nás pre podrobnejšie vrátiť exchange pokyn. Vrátime vám po obdržaní vrátenej položky. Kupujúci zaplatí za prepravné náklady na vrátenie položky.

Spätná väzba

Vaša spokojnosť a pripomienky sú pre nás veľmi dôležité. Ak sa vám páčia naše produkty a služby, venujte prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu a 5 hviezd. Budeme radi, veľmi veľa. Ak nie ste spokojní, Prosím neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom Neutrálne alebo Negatívne spätné väzby, budeme sa snažiť v našich silách, aby vypracovali problémy.

Neváhajte nás kontaktovať! Ďakujem.

Môže vás tiež zaujímať:

Štítky: 24v čerpanie vody, pre plniace čerpadlo, solárne fontány vody, de agua, pozo solárne čerpadlo súprava, bazén ohrievač solárny pohon, modrá solárna fontána, prevodový olej čerpadla, voda pumb 24v, obehové čerpadlá.


( 3 Hodnotenie )

Počet