SHYLIYU 3 Palcový 0.33 Hp hlbinné Ponorné Čerpadlo 220V 10pcs Obežné koleso 39m Výťah Vody Nerezová Oceľ Vertikálne Odstredivé Čerpadlo 1"

€107.50


SHYLIYU 3 Palcový hlbinné Ponorné Čerpadlo 220V 0.33 Hp Nehrdzavejúca Oceľ Vertikálne Obežné koleso Čerpadla 39m Výťah Vody Viacstupňové Odstredivé Čerpadlo 1" Výstup

Veľkosť:220-240V 0.25 KW 0.33 HP 1" Špecifikácia: Model: 3SDM1.8/10-0.33HPV2 Napätie: 220-240V/50Hz Výkon: 0.25 KW,0.33 HP Max. vedúci: 39m/1'28ft Max. prietok: 3.3m3/h, 15GPM Rýchlosť: 2850r/min Výstup: 1 palec, OD Potrubia 3 palca (láskavo poznámka dobre priemer by mal trochu väčšie ako 3 palcový potom môžete jednoduchšie na inštaláciu, pozrite si prosím veľkosť, skôr než si objednáte) Byt modrý kábel: 10 m (33ft) Číslo obežné koleso: 10 Pripojte typ: EU plug Funkcie: Heavy-duty termoplastické obežné kolesá, difúzory, a príjem obrazovke Ponorné dizajn vytvára tichá prevádzka Jedinečný dizajn znižuje jeho hlučnosť Aplikácie: Je vhodný pre odsávanie z hlbokých vrtov podzemných vôd, a môže byť tiež použitý v riek, nádrží, kanálov a vodných zdvíhacie práce Používa sa prevažne v poľnohospodárskej pôdy zavlažovanie a horských oblastí pre humánne a veterinárne použitie vody, ale aj na vypúšťanie v mestá, továrne, železnice, bane Balík obsahuje: 1 x hlbinného Čerpadla, 1 x Ovládací Box 1 x Zásuvka 1 x Plochý Modrý Kábel: 10 m(33ft) 1 x Príručka pre Používateľa Platobných: -akceptujeme nasledujúce spôsoby platby: -Kreditné Karty, VISA, Banky do Banky, bankovým prevodom, Western Union a tak ďalej. -Všetky platby uskutočnené na www.tantra-egypt.sk sú spracované Alipay. Doprava: -Prosím venujte viac pozornosti vašej objednávky adresu, ktorá MUSÍ ZODPOVEDAŤ vašej dodacej adresy. (Ak ste z Ruska, Prosím zanechať svoje úplné meno. To je veľmi dôležité) -tovar bude dodaný do 3 pracovných dní po zaplatení. -Poštovné bude na celom svete prostredníctvom Epacket/Čína príspevok air mail/www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava/UPS/FEDEX/DHL/EMS. -Diaľkové oblasti môže spôsobiť extra expedičný poplatok. -Skontrolujte prosím, pri dodaní položky, ak je poškodené, prosím, láskavo prijmi ho a ihneď nás kontaktujte. Urobíme potvrdenie a odoslať vás novú. Záruka : -Náš sľub:všetky výrobky sú self-výroba,kvalita zaručená; -Farebný rozdiel:všetky obrázky pochádzajú z reálnych produktov,môže to vyzerať trochu líšiť v dôsledku rôznych obrazovkách a sunlights; -sťažnosť&návrat:v prípade, ak výrobky, ktoré dostanete, sa nezhoduje s vašou potrebu, alebo nie ste spokojný s tým, len neváhajte a kontaktujte nás, budeme riešiť to pre vás, Kontaktujte nás: -Ak chcete umiestniť veľké, aby pre veľkoobchod, prosím, neváhajte nás kontaktovať. -Ak potrebujete objednať viacero položiek, poteší, dajte nám vedieť ako prvý. Ponúkame vám niektoré zľavu. Spätná väzba: -Akúkoľvek spätnú väzbu od vás bude veľmi ocenil. Ak ste spokojní s našimi službami, alebo produktov, prosím, nám dať 5 hviezd. -Ak máte akékoľvek otázky, prosím, kontaktujte nás, a my sa vám ozveme skôr. Vezmite prosím na Vedomie: -Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v lodné náklady. -Kupujúci znáša všetky zodpovednosť za všetkých dodatočných poplatkov, ktoré vznikli (ak nejaké sú). -Pre našich zákazníkov z Brazílie: ak si vyberiete kuriéra, prosím zanechať svoje daňové číslo tak, aby zabezpečili, že naša dodanie normálne.

Štítky: circul čerpadla, pomocné vodné čerpadlo originálne, Viacstupňové Čerpadlá, 220v čerpadla, ben hodinky, fire starter ocele, čerpadlo submerse, oheň vonkajšie, pomocné vodné čerpadlo ohrievača, elektrické čerpadlo ponorné 12v.


( 1 Hodnotenie )

Počet