27.5 Mäkké Chvost Elektrické Horský Bicykel, 48V Skryté Lítiové Batérie, EMTB 27 Rýchlosť Variabilná Rýchlosť celoodpružených Horských klince

€1 180.28


Pozornosť

Doprava zadarmo do EÚ/ RU/KZ/TH

Sme riskovať ciel.

* môžu byť zasielané do nasledujúcich krajín cez Železničné Linky v súčasnosti:

Rakúsko, Rusko, Belgicko, Bulharsko, Chorvátsko, Česká Republika, Dánsko, Estónsko, Fínsko, Francúzsko, Nemecko, Grécko, Maďarsko, Írsko, Taliansko, Lotyšsko, Litva, Luxembursko, Holandsko, Poľsko, Portugalsko, Rakúsko, Rumunsko, Slovensko, Slovinsko, Španielsko(S Výnimkou Kanárskych Ostrovov), Švédsko, .(Vzdialenej Oblasti priláka Vzdialenej Oblasti za príplatok.)

* Trvá približne 35-50 dní aktualizovať sledovanie informácie po položka príde do cieľa prostredníctvom železničnej dopravy.

Lezenie odporúča nohy-na hybrid power boost môže predĺžiť životnosť motora radič batérie.

Upozornenie: v Závislosti na Poveternostných podmienkach Cestnej premávky / podmienky /hmotnosti Nákladu / teplota Vzduchu / Maximálna rýchlosť a vzdialenosť majú určité rozdiely.

Predmet skutočnej situácii 。

Náš test je založený na hmotnosti 60CM model na rovnej ceste, rýchlosť vetra nepresiahne 3 úrovne získaných údajov.

Ak potrebujete dlhšiu výdrž batérie, prosím kontaktujte zákaznícky servis na nákup ďalších náhradných batérií.

Doprava

Colný Poplatok (Dovozné Dane)

Pre ruských zákazníkov a odberateľov vo väčšine krajín EÚ sa nemusíte platiť clá, sme zodpovední za colné odbavenie a ciel. Prosím, neobávajte sa.

Platiť daň je povinnosťou každého občana, kupujúci je potrebné vziať zodpovednosť za všetky dane. Ak kupujúci odmietne prevziať tovar z dôvodu dane problém, že musia platiť pre všetky nákladné.

* Väčšina našich obchodov, ktoré sú propagované s dopravou zadarmo (pre vybrané krajiny len) DHL/FEDEX/EMS/UPS a podobne, ale na predajcu výhodné možnosť len, ako sme niekedy má veľmi obmedzený výber možnosti duo na IATA politiky lítiová batéria.

Priame výrobcov, produkty sú predávané na vybavenie domácnosti, autentické, vychutnať kvalitné predpredajné a po-predajný servis.

Sme srdečne privítať klienta, z Ruska, by sme sa snažiť čo najlepšie vyčistiť zákazku a zaplatiť daň na naše sider. Položky sú dobre zabalené so silným balíky, ktoré poskytujeme rýchle express z našej strany. (ruský trh iba). Ale express zvyčajne trvať dlhší čas (aj o 30 dní, pokiaľ nie ste v Moskow) ako ďalších krajín potrebujú vaše priateľské porozumenie. V niektorých krajinách potrebujete mať colné odbavenie schopnosť, prosím, pozorne, ak nie Hosťovské vôľa, bude znášať príslušné výdavky.

Lítiové batérie podľa colných predpisov, v rôznych krajinách v rôznych spôsobov, väčšina je potrebné, aby krajiny sub-preprava lítiových batérií na odoslanie, tak budeme robiť najlepší spôsob, ako poslať, lítiové batérie ak chcete odoslať tarify je povinný platiť príjemca, budeme Robiť Môže byť nižšia deklarované hodnoty, znížiť tarify. Vrátane, ale nie obmedzené na).

Balenie

Máme prísne obalov pred odoslaním, ale stále sa nedá vylúčiť, že v procese prepravy nosenie, úderom proti jav, prosím pochopiť.Budeme sa snažiť byť najlepší.

Platby

* Platba sa očakáva, že bude doručené do 3 dní aukcií zavrieť.

*Escrow z www.tantra-egypt.sk je náš preferovaný spôsob platby, akceptujeme aj rôzne platby, T/T, paypal, Western union, Money gram a iné.

Návrat&Exchange politiky

* Všetky naše ponuky sú podložené tým, 100% záruka spokojnosti,ak rozumného dôvodu nie ste spokojní ,môžete ho vrátiť vec na nás v pôvodnom stave na vrátenie peňazí alebo výmenu.Pred odoslaním nám späť položka,prosím, kontaktujte nás Pre podrobnejšie vrátiť&exchange pokyn.Vrátime vám všetky svoje peniaze, s výnimkou prepravných a manipulačných poplatkov po prijatí vášho vrátenie tovaru.

Spätná väzba politiky

* Budeme poskytovať pozitívnu spätnú väzbu po prijatí platby,Na podporu zdravého Ali spoločenstva,dúfame, že sa vám bude robiť to isté pre nás.Chceme, aby ste pochopili, že sme hodnota služby zákazníkom ohromne.Ak máte akékoľvek nespokojnosť,prosím, dajte nám Príležitosť vyriešiť problém skôr, zanechajte nám negatívnu spätnú väzbu. Sme si istí, že vždy existuje riešenie a sme si istí, že nechcete, zlé spätnú väzbu, tam, kde sa transakcia ukončí.

Ďalšie Poznámky

Budete musieť použiť adaptér v správny spôsob, ako spolu s pôvodnou plug keď sa nabíjanie vozidla (náš prípad).

*Výdrž:v závislosti od vodiča hmotnosť, rôzne podmienky na ceste a štýl jazdy, vzdialenosť sa bude líšiť.

*Limit lezenie uhol: rôzne hmotnosti podľa vodiča, rýchlosť je iný, má iný názor.

* Mix, aby vitajte, OEM, aby vítané. Sme tiež môžete exportovať množstvo tovaru na klienta osobitnej žiadosti výrobcu.

*Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte nás kontaktovať. Odpovieme do 24 hodín.

Štítky: e kolo prestavbu sine, bicycl, elektrický bicykel solárne, mesto, horský bicykel, bat hračka, powace, súprava klince batérie, komda bicykli batérie, klince, bicykel electr.


( 1 Hodnotenie )

Počet