Elektrické Horský Bicykel 21 Rýchlosťami Shifter Dospelých Skladacie E-Bike Kotúčové Brzdy 36V/8Ah Lítiová Batéria

€694.11


Farba: Čierna/Biela Materiál: Hliník, Brzdy: Predné a Zadné Disk, Pripojte Typ: USA, EÚ Napätie: NÁM 110V , EÚ 220V Výkon Motora: NÁM 350W, EÚ 250W Režim: Normálny Bicykel/Elektrický/Pedál-Pomáha Bicykel, Batéria: Vymeniteľná 36V/8Ah Lítiové Batérie, Počet Rýchlosti: 21 Speed Shifter Veľkosť Kolies: 26 palec nosnosť: 150kg Práce Vzdialenosť: E-bike Režim: 13-16Mph 22-25miles, Asistovaný Režim: 9.5-13Mph 44-50miles Čas Nabíjania: 4-6 hodín Celková Veľkosť: 176x105cm/69.3x41.3inch Násobne Veľkosť: 102x81cm/40.2x31.9 Množstvo: 1Pc Hlavné Funkcie: Dvojité tlmenie nárazov. Vymeniteľné 36V 8AH lítium-Iónová batéria, vybavený smart lítiové batérie, nabíjačky, môže vás pri jazde na dlhé vzdialenosti. S 21-Rýchlostný radenie systém, môžete sa vysporiadať s kopca cesty. Prevodovky sú tam, aby nám umožňujú udržiavať pohodlné šliapanie rýchlosť (alebo kadencie) bez ohľadu na prechod alebo terénu. Predné a zadné kotúčové brzdy zaistenie vašej bezpečnosti, hrubé a odolné pneumatiky, dvojité tlmenie nárazov. Batéria je super-bezpečné počas jazdy a ľahko odstrániť, môže byť účtovaná na všetky domácnosti zásuvky zapnúť alebo vypnúť bicykli. Protišmykové anti-vibračná pneumatiky, oteruvzdorné protišmykových behúňa a kvalitné tlmiče na pomoc si nerušený. S LED reflektor, vhodný pre bezpečné cyklistické v noci, dobré prevádzky cítiť, reagovať. Obsah balenia: 1 x Elektrické Bicykle Poznámka: Vzhľadom na rozdiel medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách. Ďakujem.

 

 

 

 

 

Doprava:

1.Zaručujeme, loď tovaru sa do 24-72 hodín po zaplatení potvrdenie okrem dovolenku.

2.Máme loď v Číne post, HK pošta, EMS, DHL, Fedex, podľa vášho výberu pri zadávaní objednávky .

3.Ak ste nedostali položku po 45 dňoch, prosím, neváhajte nás kontaktovať. Budeme robiť všetko naše úsilie na vyriešenie problému.

4.Nie sme zodpovednosť za meškanie spôsobené ciel, Dovozných ciel, daní alebo iných colných poplatkov.

5. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Záruka:

1.Všetky položky, ktoré majú 1 rok záruka.AK váš nákup nespĺňajú neškodné kvalitu, vhodnosť na určitý účel alebo zápas popis, Môžeme sa uistite, že vaše problémy sú vyriešené .

2.Pre nesprávne-dodaní položky, Prosím, kontaktujte nás do 48 hodín po doručení. Zabezpečíme, aby sa dodať správny tovar, alebo vrátiť všetky platby.

3.Za chybné alebo chybné výrobky, prosím, aby fotografie alebo videá, boli by sme odoslať alebo vrátenie dane po potvrdení.

 

 

Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezdičky pre podrobné hodnotenie vašej objednávky.

Akonáhle ste nám ukazujú, film obaja 5 hviezd, dáme vám ZĽAVU pri ďalšej objednávke.

Ak nebudete spokojní s našimi výrobkami, pls kontaktujte nás pred odchodom negatívnej spätnej väzby, alebo vykonať podrobné hodnotenie.

Zaručujeme, že sme vám 100% vyriešiť akýkoľvek problém pre vás.

Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás. Sme radi, že vám pomôcť ho vyriešiť.

 

 

Štítky: skladací bicykel valček, e kolo prestavbu sine, skladací bicykel rám cromo, x bike mtb, starožitný bicykli, mesto, horský bicykel, retro kostým čarodejnice, e elektrický skladací bicykel, súprava klince batérie, komda bicykli batérie.


( 0 Hodnotenie )

Počet