DOHIKER Y1 Skladací Elektrický Bicykel 350W 36V Nepremokavé Elektrický Bicykel s 14" Kolesá 10Ah Nabíjateľnú Batériu, LED Reflektor

€372.15


Popis:

1.Ako ideálne prepravné zariadenie, pre každodenné použitie, a dať nový životný štýl, tento DOHIKER Y1 elektrický bicykel je neuveriteľné!

2.Skladacia hlavu design pre jednoduché skladovanie a pohodlnú dopravu.

3.Sedlo je nastaviteľný tak, aby vyhovovali ľudí z rôznych výšok.

4.Vybavené centrálne tlmič, je vaša cesta živelne.

5.3 Podporuje tri pracovné režimy (čisto elektrickom režime, elektrické pomáhať režim, normálny režim), robí vaše jazdecké skúsenosti príjemnejšie. 6.Medzitým, veľká kapacita batérie vám ponúka dlhšie jazdy na čas a vzdialenosť.

7.Čo je viac, nepremokavé úroveň tento elektrický bicykel dosiahol IP54, takže si môžete udržať na koni, bez ohľadu na to, dážď alebo lesk.

Všetci vo všetkých, tento elektrický bicykel je vážne vynikajúce osobné dopravné zariadenia, môže poskytnúť pohodlnejšie a bezpečnejšie zážitky z jazdy, môžete si ho kúpiť pre iné rodiny a priateľov ako darček, nemôžem požiadať o lepší produkt, nebudete ľutovať.

Centrálny Tlmič: Vybavené centrálne tlmič, robí si už naraziť pri jazde.

Ľahko Zložiť: bicykel možno ľahko sklopiť uložiť viac miesta na skladovanie. Skladacia hlavou dizajn je tiež skvelé pre pohodlnú dopravu. Výška sedadla je nastaviteľná, si môžete upraviť výšku voľne podľa potreby.

Masívne Kapacita Batérie: Napájaný 10Ah dobíjacie batérie, naše elektrických bicyklov môže vytrvať s pohybujúcimi sa na 35 až 45km v čisto elektrickom režime a 50-60km elektrická pomáhať režim, nie je potrebné sa obávať o nedostatok energie.

Tri Pracovné Režimy: Tento elektrický bicykel podporuje tri koni režimy: čisto elektrickom režime, elektrické pomáhať režime normálneho režimu, môžete zvoliť správny pracovný režim podľa vašich potrieb. IP54 Vodotesný: nepremokavé úroveň je až IP54, tak to môže chrániť váš výlet na daždivé dni.

Superior Bezpečnosť: svetlé LED reflektor a chvost svetlo sú vybavené pre lepšiu bezpečnosť, je to bezpečnejšie aj pre nočné jazdenie. Tento návrh by mohol výrazne znížiť stať nehôd. Predné a zadné kotúčové brzdy poskytujú väčšiu kontrolu a viac spoľahlivé zastavenie.

Poznámky:

1.V súlade s nemeckým právom, tento elektrický bicykel nemôže byť jazdil na cestách popri motorových vozidiel. To zahŕňa, ale nie je nutne obmedzený na diaľničnej siete, rýchlostných ciest a regionálnych ciest.

2.Elektrický bicykel môže byť jazdil na krajiny, cesty, chodníky a iné cesty, na ktorých nie sú žiadne motorových vozidiel.

3.Nie je možné kúpiť poistenia pre tento elektrický bicykel.

Špecifikácie:

Značka: DOHIKER

Model: Y1

Farba: Biela

Pneumatiky, Priemer: 14 palcov

Nosnosť: 120 kg

Maximálna Rýchlosť: 25 km/h

Kilometrový výkon pre Čisto elektrickom Režime: 35-45km

Kilometrový výkon pre Elektrické Pomáhať Režim: 50-60km

Maximálny Stupeň Schopnosť: 15°

Nepremokavé Trieda: IP54

Kapacita batérie: 10Ah

Menovitý Výkon: 350W

Menovité Napätie: 36V

Čas nabíjania: 5-6 hodín

Skladacie Veľkosť: 120 cm/47.24 v x 22 cm/8.66 v x 68 cm/26.77 v

Rozvíjajúce Veľkosť: 120 cm/47.24 v x 49 cm/19.29 v x 105 cm/41.34 v

Čistá Hmotnosť: 21kg

Balenie obsahuje:

1 x DOHIKER Y1 Elektrické Bicykle

1 x Nabíjačka Batérií

1 x Súprava nástrojov

1 x užívateľská Príručka

Štítky: dohiker elektrický bicykel, elektronické kolesa bicykla, svetlomet, požičovňa časti veľké, starožitný bicykli, a720 batérie, mesto, horský bicykel, súprava klince batérie, komda bicykli batérie, ts lítiová batéria.


( 0 Hodnotenie )

Počet