W1212 AC 220V LCD Digitálne Teplota Vlhkosť vzduchu Regulátor Časovač SHT20 Senzor Sondy pre Inkubátor Akvárium Termostat Humidistat

€12.00


AC 110V-220V LCD Digitálne Teplota Vlhkosť vzduchu Regulátor Časovač SHT20 Sonda pre Inkubátor Akvárium Termostat Humidistat

OOTDTY

Špecifikácia:

Názov produktu: Inteligentný regulátor teploty a vlhkosti

Model výrobku: W1212

Napájacie napätie: AC110 -220V

Pracovná frekvencia: 50 hz

Merací rozsah: -40 -120°C 0 -00%RH

Presnosť merania: teplota ± 0.3°C, vlhkosť ± 3%RH

Snímač dĺžka kábla: 100 CM

Veľkosť: 79.5*43*36 mm

Shell materiál: povrch plášťa ABS, spodného plášťa spomaľovač horenia ABS

Upozornenie: výrobok má hodiny funkcia s batériou. Výrobok sa dodáva bez batérie. Zákazník musí kúpiť batériu sám. Batéria model: CR1220 3V tlačidlo. Batéria musí byť kalibrovaný po prvýkrát.

Čas kalibračný režim prevádzky:

1. V prípade zapnutia, dlhým stlačením nastavenie kláves enter nastavenie rozhrania, krátke stlačte tlačidlo nastavenie môžete rýchlo prepnúť (P/F/H), nastavte čas H a vyberte H1-H5 podľa hore a dole šípkami. Ak potrebujete v reálnom čase, nastavenie hodín, vyberte príslušnú H1 položky, krátko stlačte tlačidlo napájania ak chcete zadať nastavenie času tlačidlo hore, až je zvýšiť, dole je tlačidlo na zníženie, a je tlačidlo napájania na potvrdenie

Pokyny pre nastavenie prevádzky:

V prípade zapnutia, dlhým stlačením nastavenie tlačidlo enter nastavenie rozhrania, krátke stlačte tlačidlo na nastavenie rozhrania môžete rýchlo prepnúť (P/F/H), môžete použite up a dole šípkami vyberte P1-P5/F1-F4/H1-H5, a potom krátkym stlačením vypínača napájania je OK ak chcete zadať nastavenie parametrov

Tipy:

①In normálnom režime, krátko stlačte tlačidlo nastavenie alebo plus a mínus tlačidlá na zobrazenie nastavenie parametrov, sa vrátiť do normálneho režimu po 1 sekunde.

②In nastavenie režime, keď nestlačíte žiadne tlačidlo, automaticky vráti do bežného prevádzkového režimu po 10 sekundách.

③In nastavenie režimu, keď určité možnosť je nastavená hodnota, ak tlačidlo napájania nie je stlačené na potvrdenie vrátiť, to sa automaticky vráti do bežného prevádzkového režimu po 10 sekundách, a hodnota sa neuloží.

Tlačidlo Popis:

1. Tlačidlo napájania:

①Long stlačte spínač

②In nastavenie režime, krátko stlačte potvrdzovacie tlačidlo

2. Nastavenie kľúča:

①Short stlačte pre zobrazenie teplotného režimu, krátke znova stlačte tlačidlo ak chcete zobraziť vlhkosť režim ovládania

②Long stlačením enter nastavenie rozhrania, krátke stlačte tlačidlo nastavenie v okne nastavenie rozhrania vyberte kontrolu teploty a vlhkosti kontroly alebo v čase (ktorý je, S a F a H prepínanie režimov)

3. + kľúč:

① Na domovskej stránke, krátkym stlačením zobrazte cieľ-teplotný spínač čas, dlhým stlačením tlačidla pre zapnutie cieľ-teplotný spínač čas

②In menu režime, krátko stlačte a 1 dlhé stlačte a pokračovať v pridávaní

4.-Kľúč: ① Krátkym stlačením zobrazte cieľ-vlhkosť prepínač čas na domovskej stránke, dlhým stlačením tlačidla pre zapnutie cieľ-vlhkosť prepínač čas

②In menu režime, krátko stlačte tlačidlo a ak chcete znížiť 1 a dlho stlačte, ak chcete pokračovať na zníženie

5. Kombinácia tlačidlo: nastavenie tlačidla + počet mínus (obnoviť pôvodné nastavenia)

V power-on štátu, stlačením a pridržaním tlačidla zmes zároveň bude obnoviť pôvodné nastavenia

Režim popis:

Obe vykurovanie a chladenie teplotný režim ovládania a zvlhčovanie a je pripojený priamo na bubon v vlhkosť režim ovládania je potrebné nastaviť manuálne

Regulácia teploty režim:

1. Režim chladenia: (môžete krátky stlačte tlačidlo na nastavenie domovskej stránky ak chcete zobraziť, alebo môžete vidieť snowflake prihlásiť na obrazovke, ktoré je súčasný režim chladenia)

①When real-time teplota ≥ cieľ-nastavenie teploty hodnota (OBJ. TEMP) + rozdiel teplôt hodnota nastavenia, vstupuje do chladenie štátu, relé pracuje a chladenie začína.

②When real-time teplota klesne na cieľ-nastavenie teploty hodnota (OBJTEMP), chladiaca relé prestane fungovať, termostat vstúpi do regulácia teploty štátu, a teplotného rozsahu je rozdiel teploty nastavenie hodnoty.

③When real-time teplota ≥ cieľ-nastavenie teploty hodnota (OBJ. TEMP) + rozdiel teplôt hodnota nastavenia, termostat vstúpi do kompresora odkladu štátu, a chladiace relé začína pracovať po kompresora odkladu.

2. Kúrenie režime: (môžete krátky stlačte tlačidlo na nastavenie domovskej stránky ak chcete zobraziť, alebo slnko symbol možno vidieť na obrazovke, ktoré je aktuálny vykurovací režim)

① , Keď v reálnom čase je teplota menej ako cieľ-nastavenie teploty hodnota-rozdiel teplôt hodnota nastavenia, vstupuje do kúrenie štátu a kúrenie relé funguje.

②When vykurovacia teplota dosiahne cieľ-teplota hodnotu, kúrenie relé prestane fungovať, termostat vstúpi do regulácia teploty štátu, a teplotného rozsahu je rozdiel teploty nastavenej hodnoty.

Vlhkosť režim riadenia:

1. Je pripojený priamo na bubon režime: (môžete krátky stlačte tlačidlo na nastavenie domovskej stránky ak chcete zobraziť, alebo môžete vidieť zákaz kvapôčky vody na obrazovke, ktoré je aktuálne pripojený priamo na bubon režim)

Štítky: sonda test, kuchynský časovač, mini akvária, ovládanie teploty, kohútik v kuchyni, miestny multimet, akvarijné ryby live, digitálny termostat controler, inkubátor automatické 10, sobo akvárium príslušenstvo.


( 0 Hodnotenie )

Počet