KW208 autobatérie Tester Prenosné Automobilové Batérie Naštartovaní a Plnenie Test Systému Kontroly Nástroj s LCD Displej

€11.80


Funkcie:

*1. Testovať všetky automobilový naštartovaní olovené batérie, vrátane bežné olovené batérie, AGM ploché dosky batérie, AGM špirála batérie, a Gélové batérie, atď., a výsledky základne na CKO, BCI, CA, akcie marie curie, JIS, DIN, SAE normy.

*2. Vybavený s 2.0" čierna a biela obrazovka ak chcete zobraziť výsledky testovania jasne.

*3. Batéria Test: to hlavne analyzuje stav batérie, sa vypočíta skutočná studený štart schopnosti a starnutia stupeň batérie, a poskytuje spoľahlivú analýzu dôkazov pre testovanie a údržba batérie. Keď je batéria starnutia, užívateľ môže byť vopred informovaný vymeniť batériu.

*4. Crank Test: používa sa na testovanie a analyzovať štartovanie motora. Testovanie kľukového hriadeľa aktuálne a kľukového hriadeľa napätie potreby do štartovacieho motora je vhodné posúdiť, či štartovací motor funguje normálne. Ak počiatočný chyba môže spôsobiť, že sa začína momentu záťaže na zvýšenie, Alebo trenie štartovanie motora sám sa zvyšuje v dôsledku rotora trenie na štartovanie motora.

*5. Nabíjanie test: To je zistiť a analyzovať systém nabíjania, vrátane generátor, usmerňovač, usmerňovač dióda, atď., tak, ako zistiť, či výstupné napätie generátora je normálne a či usmerňovač dióda pracuje normálne. Ak je to abnormálne, bude to viesť k preplatok alebo neúplné nabíjanie batérie, čím spôsobujú rýchle poškodenie batérie a výrazne skrátenie životnosti iné nakladacie zariadenia

*6. Podpora multi-jazyky, zákazník môže vybrať iný jazyk balík, ktorý obsahuje anglický, nemecký, francúzsky, holandsky, ruština, španielčina, taliančina, portugalčina.

Balenie Obsahuje:

1 x Batéria Tester

1 x Manuál

Štítky: batéria pre elektrický holiaci strojček, autool, kuky, MS309, 2004 lcd, a720 batérie, tester, displej lcd, autool batérie tester, 37 batérie.


( 0 Hodnotenie )

Počet