Double Hammock Nordic České Strapec Double Hammock Beach Vonkajšie Vnútorné hojdacia sieť 200 cm*150 cm 240*150 cm Garden Visí Posteľ Sedadla

€40.42


Č:20050509084722116

Hmotnosť:2500 g

Láskavo Pripomienky

1.O Produkcii

Všetky productsin našom obchode sú druh streľba pôvodné priame.tam má detailssize,farby a iné informácie vo výrobe detaily.venujte prosím pozornosť.Všetok tovar na sklade,môžete robiť objednávky.

2.O Dopravu

Pošleme yourorder sa v rámci 24 hodín po vašu platbu,pozemok možno sledovať v3-10 dní po prijatí zásielky.

3.O Farbách

Naše Obrázky arereal produkt strieľať,ale vzhľadom na rôzne osvetlenie a displeja,v-druh andpictures môže mať mierne farebný rozdiel,dúfam, že viete a rozumiete.

4.O Balení

Budeme používať safepackage,ale ak je tovar poškodený na ceste,obráťte sa prosím na nám do 24 hodín po prevzatí zásielky,budeme riešiť to.

5.Spätná väzba

Sme greatlly oceňujem vašu 5-Hviezdičkový POZITÍVNU spätnú Väzbu .Sme veľmi vďační za vaše rady, ktoré nám umožňuje ponúknuť lepšie služby pre vás. Ak existuje akékoľvek qusetions o objednávke, alebo chcete vedieť viac informácií o našich produktov, prosím neváhajte a kontaktujte sa so mnou. Ak výrobok, ktorý ste dostali bola poškodená alebo nesprávne štýl,prosím, nenechávajte žiadne negatívne pripomienky prvý. Láskavo prosím, kontaktujte nás najprv sme sa s tým vyrovnať a vypracovať najlepšie riešenia. Vaše satifaction je našou najlepšou motiváciou urobiť lepšie.Ak máte iný problém ,obráťte sa prosím na nám E-klinec,Trademanager,Whatsapp,WeChat, budeme sa snažiť vyriešiť vaše problémy.

6.O Veľkoobchod

Máme mostpopular productions a konkurenčné ceny,našich zákazníkov po celom theworld.Vitajte na veľkoobchod,kontaktujte, prosím, dáme vám dobré produkty, andprice.

Štítky: 1 krku hojdacia sieť, hojdacia sieť biela, double double hammock, HC30, mandala vinyl, mimóza visí vajcia stoličky, pegless, hojdacia sieť vonkajšie, tábor hojdacia sieť stojan, Hojdacia Sieť Swing.


( 0 Hodnotenie )

Počet