Elektrické zubné kefky, pre Dospelých, Bezdrôtová Nabíjateľná s 9 Brush Heads & Proalpha Cestovné Sonic Zubov Elektrická Zubná kefka

€39.69


xiao soocas elektrické zubné kefky, holiace strojčeky ústne irigátor Len pre svoj úsmev každý deň a všade s Proalpha sonic elektronické zubné kefky! Package:elektrické zubné kefky, držiak,elektrické toothbursh rechargable,18pcs mäkké nahradenie sensiflex pre Proalpha Dospelých elektrická zubná kefka čistejšie,elektrické zubné kefky, cestovné puzdro,V balíku sonická elektrická zubná kefka s kefku držiak krytu. ● 5 vysoký výkon štetcov režimy najlepšie pre rôzne podmienky zuby. ● Oscilácie magnetické levitácia akustické vlny, motor dodáva 40,000 vibrácií za minútu pre super výkon, čistý. Ľahko čistí ťažko škvrny na zuboch ako dym, kávy, vína, škvrny a pod. ● Pri spustení, bude to trvať 5s z slabý, silný,zabrániť zubná pasta z triešti. ● Vstavané lítiové batérie umožňuje rýchle nabíjanie v 4 hodín, s 7 týždňov pohotovostnom obdobie. ● Elektrický zubná kefka inteligentné nabíjanie schéma poskytuje zvýšenú účinnosť až o 80%. Nabíjateľná kefa podporovaný typ-C, USB nabíjačku je value-for-peniaze. ● Sonická zubná kefka hojdačky na každom stupni uhol pre hlboké čistenie mŕtvych rohy. ● Husto usporiadané certifikované FDA DuPont štetiny poskytujú dynamický zubov pre vaše zuby. 18 sensiflex s zaoblené štetiny top zabezpečuje bezpečnosť a jemnosť. ● Automatické kefa s viacerými vstavaných funkcií rozvíja vedecké štetcov zvyk. Inteligentné dobíjanie kefa s 2-minútový časovač podporuje dobré čistenie cyklu. Rozšírené quadpacer interval pripomienka poskytuje dokonalé a úplné čistenie. ● Sonic elektronická zubná kefka je bezpečné, plne umývateľný a vhodný na použitie, pričom vaňou alebo sprchovacím kútom. Odstraňuje viac škvrny a plaku ako ručné zubná kefka a obyčajný elektrický zubná kefka. Kúpiť teraz to ideálny darček voľbou pre vašu rodinu a priateľov. ● Prenosné puzdro je ideálne na trvať vnútri pri cestovaní, je ochrana a pohodlie.

1. Prosím, uistite sa, že vaša adresa v www.tantra-egypt.sk je zhodné s dodaciu adresu, ako budete platiť.

2. Ako pre niektorých francúzskych kupujúcich, ktorí nemajú radi dokonalú poštových služieb systému, prosím, zavolajte miestneho pošte s sledovacie číslo, ak nechcete prijímať zásielky za dlhú dobu.

3. Ruský kupujúcich , prosím nechajte nám svoj plný anglický názov (väčšinou obsahuje 3 slová), ktoré je veľmi dôležité.

1. Všetky výrobky sú v štandardizované balenia, zvyčajne používame plastové vrece na balenie produktov. len takto:

2. Budeme starostlivo skontrolujte, či vaše objednávky a balík na uistite sa, že všetko je v dobrom stave pred odoslaním, sa na to.

3. Balíky, môže byť mierne poškodený počas dlhú dobu prepravy, ale to nemá vplyv na účinnosť našich výrobkov.

Budeme posielať objednávky do 24 hodín,1 pracovných dní, a potrebuje takmer 7-60 dní z Číny na vás.

Ako viete, dodacia lehota je závislá na lodnej dopravy, leteckej linky, vlastné a miestnu poštu, tak nie sme schopní kontrolovať to presne.

Ak pozemok nie prišli v predpokladanom čase, prosím, neváhajte nás kontaktovať, budeme sledovať a spracovať ho s vami.

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba sú veľmi užitočné pre nás.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Ak máte nejaké návrhy, s našimi tovar, alebo služby,neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: ústne b toothbrushs držiteľ, elektrická zubná kefka, oral-b sonic complete, vedúci zubná kefka elektrické, oclean sonic kefa, hlava, eco friendly kefka, Zuby, zubná kefka veko elektrické, ježko sonic, black sonicare.


( 2 Hodnotenie )

Počet