Xiao Mijia Nail Clipper 5 Dielna Sada Nerezových Nohy Nail Clipper Krásy Nožnice na Nechty Súbor Ucho Lopatka s Úložný Box

€11.40


Upozornenie: Tento produkt je xiao ekologické reťazca výrobok značky, nie je žiadny xiao značky produktov, prosím, na vedomie.

5-dielna Mijia nožnice na nechty Ľahký, všestranný a elegantné Vysoko kvalitnej nerezovej ocele, magnetické absorpcie nano Jednoduché, 5-dielna sada Prenosné Malé sedem jednoduchých úložný box Cestovať po celkovej čistej hmotnosti je iba 104g *, veľkosť je kompaktný, a to môže byť ubytovaní v malom vak a vrecká. Cestovanie a cestovanie môže byť vykonávané ľahko, čisté a hygienické. Všetky nehrdzavejúcej ocele Nosenie, odolný a tvrdý kvalitné 420/430 nehrdzavejúcej ocele, vysoká tvrdosť, odolnosť proti opotrebeniu, proti korózii, nie je ľahké zmeniť farbu po dlhodobom používaní. 84 zložité operácie Jemné dotyk Kovanie a tvárnenie, niekoľko brúsenie a leštenie procesov, povrch je hladký a nie je ľahké hrdze. Povrchovú úpravu diamond korund, textúra matný je jemná, a to nie je ľahké opustiť odtlačky prstov. Odolné ploché nožnice na nechty Elegantná manikúra micro-arc zakrivené hrany je ovplyvnený jeden kus. > Je 0,02 mm prekvapené rezná hrana je ostrá a trvácna. Po rezanie 2000 krát, medený plech, nie je stočený a nemá chipping *, ktorá je 4 krát priemyselný štandard *. Ostré šikmé nožnice na nechty V-hĺbka skosený 3-blade dizajn môže preniknúť hlboko do nechtov hrany, medzery a iné ťažko prístupných oblastí. Jemne brúsená čepeľ je plynulý a ostrý *, a trim bodliaky, odumreté a kožičky. Dvojsečný krásy nožnice Elegantné orezania Po rezací kotúč dvakrát, strihanie je jednoduché a čisté, bez ťahanie. Obočie orezávanie, odstránenie chĺpkov v nose, a odumreté rezanie, aby spĺňať rôzne tváre potreby. Ucho výber s zaoblené hrany, Jemné čistenie Zakrivené plochy dizajn ucho trhanie lyžica, ďalšie presné a dôkladné čistenie zvukovodu. Okraje sú jemne leštené do bezpečnejšie zaoblené rohy, pohodlné a čisté, a to nie je ľahké, aby náhodou zranený vnútornej stene zvukovodu. Jemné textúry fólie Kolo a hladké jeden kus nezávislé nechty súbor je vhodná pre jemné brúsenie a bodka vzor na povrchu je v poriadku a dokonca. Magnetické absorpcie dizajn Stabilné úrody nie je ľahké spadnúť Inovatívne magnetická metóda absorpcie v kombinácii s bajonet skladovanie slot, umožňuje každému, príslušenstvo byť uložené správne a nie je ľahké spadnúť. Vzhľad je veľmi jednoduché a pohodlné.

Štítky: im elektrické zubné kefky, súbor kabinetu, stôl orgán, lajno, lopatka, elektrická zubná kefka, cool gadget, mijia, kamei, klinec nfc, mi xiao.


( 0 Hodnotenie )

Počet