Deti Elektrické zubné kefky Oral Sonic stojan Pre Deti Proalpha S320 Elektronické Kefa Deti Fázach batérie na zubné kefky

€7.44


Deti Sonická Elektrická zubná Kefka Farebné Krásne Nepremokavé Soft Brush heads Štetiny Zuby, Starostlivosť o Ústnu dutinu balenie obsahuje: 1 × Kefka rukoväť 6 × Náhradné kefky hlavy(3 Portfólia Dizajn Vybrať) 1 × Batéria je súčasťou(Saudská Arábia/Spojené Arabské Emiráty/Brazília bez Batérie vo vnútri) Funkcia: - Jemný ako 12 000 úderov za minútu - Inteligentný časovač z 30-tych rokov pripomienky a 2 min vzdelávať deti čistiť zuby na pravej správny spôsob, ako zubný lekár odporučiť - Smart hlavy pomáhajú deti pozorovať zuby hlboko v ústach - Vymeniteľné kefky hlavu a batérie - batérie môže trvať 150days ( dvakrát 2mins deň) - Nepremokavé IPX 7 - Mäkké DuPont s transparentnou farbou ochranu detí zuby jemne leštenie mimo škvrny - Dostať sa do dobrého zvyku čistenie zubov pre deti - Krásne Farebné a módny dizajn, aby deti si čistenie zubov

1. Prosím, uistite sa, že vaša adresa v www.tantra-egypt.sk je zhodné s dodaciu adresu, ako budete platiť.

2. Ako pre niektorých francúzskych kupujúcich, ktorí nemajú radi dokonalú poštových služieb systému, prosím, zavolajte miestneho pošte s sledovacie číslo, ak nechcete prijímať zásielky za dlhú dobu.

3. Ruský kupujúcich , prosím nechajte nám svoj plný anglický názov (väčšinou obsahuje 3 slová), ktoré je veľmi dôležité.

1. Všetky výrobky sú v štandardizované balenia, zvyčajne používame plastové vrece na balenie produktov. len takto:

2. Budeme starostlivo skontrolujte, či vaše objednávky a balík na uistite sa, že všetko je v dobrom stave pred odoslaním, sa na to.

3. Balíky, môže byť mierne poškodený počas dlhú dobu prepravy, ale to nemá vplyv na účinnosť našich výrobkov.

Budeme posielať objednávky do 24 hodín,1 pracovných dní, a potrebuje takmer 7-60 dní z Číny na vás.

Ako viete, dodacia lehota je závislá na lodnej dopravy, leteckej linky, vlastné a miestnu poštu, tak nie sme schopní kontrolovať to presne.

Ak pozemok nie prišli v predpokladanom čase, prosím, neváhajte nás kontaktovať, budeme sledovať a spracovať ho s vami.

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba sú veľmi užitočné pre nás.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Ak máte nejaké návrhy, s našimi tovar, alebo služby,neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: dip8, elektrická zubná kefka, oral-b sonic complete, organizuje zubné kefky, miliónov kefka, veľké deti zubná kefka, 2 elektronické zubné kefky, oclean sonic kefa, hlava, prasa tričko, dj podporu.


( 3 Hodnotenie )

Počet