WIS Sýtených Facial Cleanser Aminokyseliny Mousse Hĺbkové Čistenie Hydratačné Oil Control Zmenšovať Póry Tvár Foaming Starostlivosť o Pleť

€13.70


Popis Produktu:

Názov: Sýtených Cleansing Foam Značka: WIS Typ Položky: Čistiace Peny Zložka: Sýtených NET WT: 150g

Produkt Účinnosti:

●Hĺbkové Čistenie Pórov ●Hydratačné ●Oil Control ●Osvieženie pleti

Použitie Metódy

1. Po navlhčenie tvár vodou, jemne potraste fľaše a stlačte pena 2. Šíriť jemnú penu rovnomerne na tvár a jemne masírujte tvár krúživými pohybmi 3. Po masáži pre 1-2 minúty, opláchnite tvárová pena s vodou

1. Po zadaní objednávky, zaistíme dodávky v rámci 2days, a budeme odkladu 1-2 dni, počas víkendov 2. Čas dodania vo väčšine krajín je 20 až 40 dní, vzdialenej krajiny alebo osobitných okolností o 60 dní 3. Ak nie je tovar doručený , prosím, kontaktujte nás.s.a.p.

1.Ak ste sa uspokojiť s naše služby a produkty,Dúfam, že nám môže dať 5 hviezd pozitívnu spätnú väzbu.Vaša podpora znamená veľa pre nás. 2.Ak máte akékoľvek otázky,obráťte sa na nás,pomôžeme vám ho vyriešiť! 3.Cieľom WIS je spokojnosť zákazníka!

WIS je úplne vyvinutá v spolupráci so Švajčiarskom. To prináša pokročilé technológie a surovín Swiss RAHN Skupiny, vyrába kozmetika podľa normy liekov, vykonáva vedeckú a efektívne nápady, a je odhodlaný starostlivosti o pleť viac vedeckých a efektívne, prináša mladých spotrebiteľov s Prísť ku krásnej pleti skúsenosti.

Štítky: mia tvár čistiaci štetec, muž wis, čistič na tvár, tvár na gél, tvár peeling, koean čistič pleti, acoust peny, cetaphil čistič olejových, čistiaci prípravok na tvár, Čistiaci prípravok.


( 0 Hodnotenie )

Počet