Telový Peeling s raspberry wokali malina zmrzlinový telo drhnúť 350 ml

€3.17


Prírodný telový Peeling, ktorý je obohatený o malinový extrakt, účinne zužuje póry. Dokonale hydratuje a vyživuje pokožku, čo je zdravý lesk a pružnosť. Orechové škrupiny pomáhajú odstrániť odumreté epidermis buniek, takže pokožka jemná a nežná. špeciálne zložky: Malinový Extrakt: osviežujúci, zvlhčuje pokožku, nasýtené mastné kyseliny to o vitamíny a minerály. Aktivuje dýchanie buniek, znižuje zápal, má výrazný dezinfekčný účinok. Stimuluje rast nových buniek. Používa sa pri akné a rozšírených pórov. Vitamín E: zvlhčuje pokožku, čo je zdravý lesk. spôsob užívania:

Na mokrej pokožky naneste malé peeling, masáž masáž pohyby s hubky alebo ruky.

Problém zóny môže byť masáž dvakrát.

Po 5-7 minútach opláchnite zvyšky teplá sprcha.

Opraviť efekt, použite krém na telo wokali.

Peeling by mal byť vykonané 2-3 krát týždenne.

Výsledkom uplatňovania kroviny budú lesklé, hebké pleti. Vďaka jemná akcia produktu, očistu, výživu, hydratáciu derma je účinné a jemné, dokonca aj pre citlivú pleť. Vyčistené, napnutá pleť, lesklá biela je poskytovaná po použití čistiacich.

Štítky: raspberry pi systém, 4 malina, bisutang slimák starostlivosť, malina pi4 tela, gumové masky slimák, starostlivosť o tvár kôra, malina b, malina telový krém, wokali kozmetika, pásma maska starostlivosť.


( 1 Hodnotenie )

Počet