Pleťové Čistiace Kefky Masér Nabíjateľná Tvár Spin Kefka S 3 Exfoliačný Sensiflex Pre Deep Cleansing Face Lifting

€38.37


Ultimate 2 v 1, Tváre, Čistenie Pleti & Omladenie Systém: 360° rotačný točiť, elektrické hĺbkové čistenie kože s 3 rôznych príloh k čistej a olúpať kožu. sonic vibrácie & Iontoforézu & EMS aktuálne zdvíhacie masírovať hlavu pre omladenie pleti, Užite si žiarivý lesk, zatiaľ čo vaša krémy a zvlhčovače lepšie pracovať.

3 Vymeniteľné Kefky Hlavy: Φ=0.075 mm štetiny hĺbkové čistenie kefou na čistenie pórov a olúpať odumreté. Φ=0,05 mm mäkké štetiny starostlivosti štetec určený na čistenie citlivej a tenšie kože, super mäkké a pohodlné. FDA materiál mäkké silikónové kefa, hlava pre jemná exfoliácia a masér, určený pre čistenie pre všetky typy pleti

Robí všetky Starostlivosť o Pleť Lepšie Pracovať & Rýchlejšie:Dizajn masáž hlavy na zadnej strane štetcom, multifunkčný sonic vibrácie & Iontoforézu & EMS prúd.Môžete urobiť, starostlivosť o pleť spa doma po dokončení čistenia, Absorbovať váš obľúbený Krém na Tvár, Sérum & Lotion & Pleťová maska na maximálnej úrovni na hydratáciu pleti, zníženie vrások a zároveň spevnenie & uťahovací v najrýchlejšom čase; Zvýšiť všetky typy vrások krém, sérum vrásky, anti aging krém na tvár, pleťové masky a základné

Plne Vodotesné prevedenie Spin Tváre Štetec:Špeciálne IPX7 nepremokavé dizajn schválila je ideálny pre tých, ktorí preferujú v-sprcha služby. Pohodlné a bezpečné použitie v sprche alebo kúpeli bez obáv. Vychutnajte si vysokú spa-kvalitné produkty starostlivosti o tvár vo svojom vlastnom dome, a keď ste na cestách. USB nabíjateľné,nie je potrebné vymeniť batériu, je to šetrné k životnému prostrediu.

Po-predajný Servis Zaručené:Naše výrobky majú jednu-ročná záručná doba (od dátumu zakúpenia). kontaktujte , prosím, zákaznícky servis pre pomoc.

Popis:

1. Výrobok má 2 sensiflex, 1 silikónové hlavy a 3 hubky hlavy, je vhodný pri rôznych kožných čistiacich potrieb.

2. Produkt integruje čistenie a masáž do jednej funkcie, ktoré je jednoduché a praktické.

3.IPX7 je vodotesný a môže byť bezpečne používaný v kúpeľni.

4. Výrobok je nabitá pomocou USB, čo je výhodné pre nabíjanie bez výmeny batérie. Je šetrný k životnému prostrediu a hospodárne.

5. Dva-tlačidlo ovládanie, spoľahlivý na prevádzku, jednoduché použitie.

6 funkcia ochrany: inteligentná ochrana automatické vypnutie v troch minút, ak chcete používateľom zabrániť v zabudol vypnúť spotrebu energie.

7. Dizajn výrobku je mini a prenosné, ktoré môže byť vykonané kedykoľvek bez toho, aby zaberali priestor pre cestovanie.

8. Produktová línia návrh je hladká a ergonomické.

9. Povrch sa nastrieka s pearl svetla a UV lakom, ktorý zvyšuje glossiness na produkt a držal v ruke s vynikajúcou strane pocit.

1; Hladký kefa hlavu, mäkké a priateľské k pokožke, hĺbkové čistenie pórov nečistotami.

2; Tip kefa hlavu hladký ako hodváb, priemer menej ako kožné póry, hlboké čisté odstránenie starého odpadu cutin.

3; Silikónový štetec hlavu, mäkké, jemné a delikátne na čistenie a masáž všetky pokožky, obzvlášť citlivé svaly, môže tiež byť používaný každý deň.

4: hubky hlavu na odstránenie únavy očí, odstrániť tmavé kruhy, fade tmavá pokožka, môže byť tiež použitý pre make-up odstránenie, čistenie.

5; Masáž hlavy šikmé úst dizajn, blízko k pokožke, komplexné vytiahnuť masáž, nos, ústa, rohy a iné časti môžu ľahko užite si potravu. Prvý prevodový ion úvod plus vibračná masáž, druhý EMS aktuálne plus vibračná masáž.

Frekvencie použitia: všeobecné čistenie: 2-4 krát/týždeň pre zvýšenú čistiace: 1-krát/týždeň pre odstránenie akné: 1-krát/týždeň pre staré kutikulu odstránenie: 1 čas /2 týždňov

Tipy: je odporúčané používať len jeden čistiaci režim každý deň. Prosím, nepoužívajte ju dvakrát alebo viac, v rovnaký deň.

1. Veľkosť produktu: 50*78*170 mm

2. Farba veľkosť boxu: 151*60*183mm

3. Produkty patrí: hosť + obyčajný štetec hlavy + špicatý štetec hlavy + silikónový štetec hlavy + hubica kefa, hlava + dve špongie na umývanie +USB kábel + manuál na použitie

Štítky: tváre produkt, 000 kefa, telo kefa s rukoväť, cosrx, cetaphil čistič olejových, tváre machin, hladké silikónové face štetec, silikónové tváre face štetec, veľké čistenie kefou, pleťové čistiace nastaviť.


( 1 Hodnotenie )

Počet