6in Ziskové Selfie Krúžok Svetlo Lampy Ringlight Klip Vyplniť Svetla na Youtube Live Streaming Video Studio LED Stmievateľné Fotografie

€6.39


Led Selfie Krúžok Svetlo LED Selfie Krúžok Svetlo na Fotografovanie Kovové Stmievateľné Fotoaparát Telefónu Krúžok Lampy So Stojanom Statívy Na youtube tiktok make-up Live Video Studio Funkcie: 1. Krúžok Svetlo funkcie 3 farebné svetelné režimy: Teplá Žltá, studená Biela, Teplá Biela. Každý režim má 10 úrovne jasu na výber, ktorý vám pomôže vždy, keď potrebujete extra ľahké odstrániť tieň pre make-up, fotografovanie a selifes, aby videá, živé vysielanie, a ďalšie! 2. 2-v-1 dizajn kombinuje držiak telefónu a selfie krúžok svetla spolu, to je profesionálny nástroj na tvorbu live videá/nahrávanie pomocou smartphone alebo počítača. Ideálny extra svetla pre make-up, živé vysielanie, ležal, selfie fotografie, filmovanie, nahrávanie videa, online vyučovanie, tmavé scenérie vlogging atď. 3. Kompatibilný s takmer VŠETKÝCH smartphonoch s alebo bez prípade, vhodné pre iPhone 5 SE 5S 6 6s 6plus 6S Plus 7/87Plus/8 Plus/X/XS 5.8"/IPOD Touch5 / 6/XR/XS Max/ pre amsung Galaxy/ pre Huawei/Xiao redmi/Moto/sony/Alcatel/LG/HTC. 360 stupňov otočná, nastaviteľné zobrazenie, či to môže byť horizontálne, vertikálne, alebo v akomkoľvek uhle, pod slnkom. 4. Funguje s väčšinou zariadení, ktoré podporujú USB port, ako laptop, PC, power banky, USB nabíjačka, SIEŤOVÝ adaptér, a pod. Jednoduché ontrol na kábel pre zapnutie/vypnutie alebo prepnutie na režim osvetlenia, ktoré uprednostňujete. 5. Náš krúžok lampa je veľmi ľahko rozobrať a poskladať, veľmi vhodné na prepravu a cestovanie. Balík obsahuje: Prosím efer výrobku obrázok zoznam Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby je +/- 1 cm.

– Selfie krúžok svetlo prichádza s statív stojí & mobilný telefón majiteľa,počet žiaroviek sa zvýšila z 80 na 120,dokonca aj svetlé ako 12"kruh svetla.3 farby osvetlenia režim: biela, teplá žltá a teplá biela. Každý osvetlenie režim má 10 nastaviteľný jas, Baodeli krúžok svetlo môže splniť všetky vaše rôzne potreby.

- 2-v-1 dizajn kombinuje držiak telefónu a selfie krúžok svetlo, ideálne extra vyplniť svetla pre make-up,živé vysielanie,online vyučovanie,selfie fotografie, filmovanie,nahrávanie videa,tmavé scenérie vlogging atď.Je tiež možné použiť ako pracovnú plochu lampa na čítanie,aj ako nočné svetlo používať.

USB POWERED&BEZDRÔTOVÉ OVLÁDANIE : LED Prsteň Svetla môže byť napájaný žiadne USB napájanie, ako sieťovej nabíjačky, napájacie banky, notebooky, atď. Bluetooth remote práce s fotoaparátom v telefóne, ak chcete aktivovať uzávierky. Android a iOS je kompatibilný.

Štítky: ulanzi video svetlo, prenosné led video svetlo, objektív selfie krúžok svetlo, modré svetlo na videosnímanie, škubnutí prúd svetla, led krúžkom, krúžok selfy, farebné led video svetlo, lampa led krúžkom, live stream svetlá.


( 0 Hodnotenie )

Počet