Muži Ženy Motocykel Koni Topánky, Topánky na Motorku, Závodné Nohy v Členku Ochranné prostriedky pre Rally Motokrosové Motorky MTB A005

€41.67


Jazda Kmeňa Motocykel Muži Ženy Členková Obuv Motokros na Koni Ochranné Non-slip Priedušná Off-Road Závodná Obuv A005 Exkluzívne dual compound jediným je začlenený do multi-hustota nohy základnú štruktúru s vstavanú podporu. Jediným ponúka vynikajúcu odolnosť, uchopenie a pocit pri jazde. Multi-hustota nohy shell obsahujúce náklon a prst ochrany je vysoko odolný voči oteru a nárazu, a pridáva do boot celkovú odolnosť. Vlastnosti Produktu: 1. Členok Anticollision, použite zahustiť pad, nositeľné a anticollision, dobrú ochranu pre vaše nohy. 2. Suchý zips pre úpravu, ľahko sa nosí a vzlietnuť. 3. Shift Non-slip dizajn, dobrá voľba pre motocykel koni. 4. Z shell použiť mikrovlákna a air mesh fabtic, oteruvzdornosť, priedušné a pohodlné. 5. Iner použiť Pique textílie, priedušná, absorpciu potu, č spotený. 6. Gumené jediným, non-sklzu a opotrebovaniu. Materiál: 1.Vrchný Materiál: Mikrovlákna kožené, Air Mesh Tkanina 2.Obkladový Materiál: Mesh, Pique Textílie, Hubky 3.Jediným Materiál: Guma 4.Názov Značky: Jazda Kmeňa 5.Číslo modelu: A005 Farba: Čierna/Červená/Biela Veľkosť: 38/39/40/41/42/43/44/45 Balenie Obsahuje: 1 Pár x Motocykel Koni Ochranné Topánky 100% Zbrusu Nový Upozornenie: 1. Prosím, prísne podľa veľkosti grafu vyberte veľkosť. Nie vyberte veľkosť podľa vašich návykov. 2.Prosím, aby 5mm líši vzhľadom na ručné meranie, vďaka 3.Podľa svetlo a rôzne počítač, monitor,farba môže byť mierne odlišný, ako obrázky. Dúfam, že za pochopenie.

FAQ

1. Otázka: Ako vybrať veľkosť?

Rôznych značiek, v rôznych krajinách, veľkosť je iný. Tak prosím pozrite naše veľkosť grafu, zvoliť správnu veľkosť.

Ak si nie ste istí, veľkosť, prosím, povedzte nám svoje merania, potom vám odporúčame správnu veľkosť.

2. Otázka: Čo mám robiť, keď nákup ochrany čas uteká?

Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím, kontaktujte nás a môžeme ho rozšíriť na ochranu vašej objednávky.

3. Otázka: Môžete prijať drop shipping?

Môžeme tovar poslať svojim klientom priamo a neopustím akékoľvek informácie o nás.

4. Otázka: Je tam nejaké zľavy pre hromadné objednávky?

Áno, poskytujeme veľkoobchodné ceny. Prosím kontaktujte nás a získajte najlepšie veľkoobchodné ceny.

5. Otázka: Je tam nejaké vlastné dane?

V dôsledku rôznych politík v rôznych krajinách, môže byť vlastné dane alebo cla, ktorá by mala byť zaplatená kupujúcim .

Ak chcete delare nižšiu cenu, prosím nechajte nám správu pri zadaní objednávky.

Štítky: zóna motocykel topánky, bunda motoboy, motorcycl, motocykel koni boot muž, amu motorke topánky, zvrhlík tričko, arcx motocykel topánky motorkár, dámske topánky alpinestars, jazda kmeňa moto, th8a.


( 2 Hodnotenie )

Počet