Vyhrievané Ponožky Muži Ženy Pre Motocykel, Diaľkové Ovládanie, Elektrické Kúrenie Ponožky Nabíjateľná Batéria Zimné Tepelnej Ponožky Outdoor

€40.92


Vyhrievané Scoks Pre Mužov a Ženy

Vyhrievané Ponožky s Nabíjateľná Li-ion Batéria, Vyhrievané pre Mužov a Ženy, v Zime Zohrieva Nohy Ohrievačov pre Kempovanie, Turistiku, Lyžovanie, Horolezectvo, Niektorí ľudia majú studené nohy všetky čase, bez ohľadu na to, ako drahé ich merino vlnené ponožky sú alebo ako high-tech svoje nové topánky sú. Takže ak chcete zostať v teple na dlhú futbal, zadné dvere, ráno, na odpratávanie snehu v príjazdovej cesty alebo svižná prechádzka okolo mesta, pridať nový pár tieto vyhrievané ponožky s oblečením, aby vaše nohy vyzerať ako sú na odpočinok. vedľa krbu. Nehovoriac tieto ponožky sú tiež ideálny pre mužov a ženy, ktorí slúžiť dlhé hodiny v EMS, polície alebo požiarnej, vojenské a po, vo všetkých typoch počasia!

Špecifikácia:

1.Ponožky materiál: 95% bavlna a 5% elastan 2.Batérie kapacita: 2600MAH nabíjateľná lítiová batéria 3.Batérie pracovný čas: 8 hodín 4.Napätie: 3,7 V 5.Diaľkové ovládanie účinná vzdialenosť: 13 metrov 6.Veľkosti: Veľkosť S je vhodná pre 36-40 topánky (dĺžka nôh 23-25 cm). L veľkosť je vhodná pre veľkosť 41-45 (dĺžka nôh je 25.5-27.5 cm). Odporúča sa, aby ženy nosia veľkosť S a muži nosia veľkosť L.

Funkcie:

【3-úrovni nastavenie teploty] vyzýva Vysoká teplota (červená) 65-75 ° C; stredných tepla (orange) - 62-68 ° C, Nízka tepla (zelená) - 50-55 ° C. Umývateľný vyhrievané ponožky môžete udržať vaše nohy v teple po celý deň. 【3,7 V 2600MAH nabíjateľná Li-ion batérií] vyzýva Diaľkové ovládanie, vyhrievané ponožky zahŕňajú jeden pár 3,7 V 2600MAH nabíjateľná Lítium-iónové polymérové batérie. Batérie trvá približne 6 hodín maximálna teplota režim a 8.23 hodín v najnižšia teplota režim keď je plne nabitá. 【Vykurovacie teleso a USB nabíjateľné] vyzýva vykurovacieho telesa je zameraný na päty a pomáha sústrediť tepla na päte, aby sa zabránilo nohy od dostáva za studena. 【Diaľkové ovládanie] vyzýva vyhrievané ponožky s diaľkovým ovládaním môžete nastaviť vonkajšej teploty bez zdvíhanie časti nohavíc. Na humanized dizajn, jednoduché použitie, a diaľkové ovládanie je vybavený hákom, ktoré môžu byť zavesené na kľúč alebo iné produkty, aby sa zabránilo úniku 【Široké Použitie a Najlepší Darček, aký] vyzýva Na umývateľný batérie vyhrievané ponožky sú vyrobené s 95% bavlna a 5% elastan. A použitie savé, priedušné, rýchle sušenie, elastické pribrala elektrické moduly, je skvelé pre vedenie vozidla, cykloturistika, poľovníctvo, lyžovanie, hokej, rybolov, turistika a športové podujatia. 【Vysoká pružnosť, vhodné pre všetkých ľudí] vyzýva Materiál, elektrické nabíjateľnú batériu, vyhrievané ponožky je pružná, takže to by sa hodilo mnoho ľudí.

Package:

1 X Balík 1 X Diaľkové Ovládanie 1 X USB Kábel 2 X 2600 mAh Výkon banka 2 X Bavlnené ponožky

Štítky: oxid clincher rim, menovitý elektrický ponožky, utv, leagu legenda, zvrhlík tričko, termálne pánska spodná bielizeň, zimné ženy, bunda motorcycl, hot sexy ženy foto, elektrický motocykel cykl.


( 5 Hodnotenie )

Počet