USB Elektrické Kúrenie Bunda 9 Zóny Ohrevu Kabát Dlhé Rukávy s Kapucňou Kúrenie Vesta Zimná Tepelná Oblečenie Bunda Pre Rybárske Skii

€18.44


Odrážky:

1、Bezpečné a Rýchle-kúrenie: vyhrievané bunda funkcie bambusové drevené uhlie vlákniny ohrevu drôtu, vysoká teplotná odolnosť, rýchle nahrievanie rýchlosť, stabilný výkon, ktorý je bezpečný a spoľahlivý, eko-šetrné a energeticky úsporné.

2、3 Nastaviteľné Nastavenia: vyhrievaná bunda funkcie humanized vykurovanie časť dizajn, ktorý sa používa na studené-náchylný častí. Bunda má 9 vykurovacích zón, a je vybavený 3-nastavenie teploty kontroly, ktorá sa stará o krčnej chrbtice, brucha a chrbta.

3、Úspory Energie: vyhrievané bunda ponúka jedno-tlačidlo inteligentné vykurovanie a 3-nastavenie teploty, riadenie, ktoré zahŕňa teplé nastavenie 50℃, pohodlné nastavenie 40℃ a energeticky úsporné nastavenie 30℃.

4、Široký Aplikácie: Vhodné pre outdoorové aktivity, ako je lezenie, kempovanie, turistiku, lyžovanie, rybárčenie, lov, alebo kancelárie denne a podnikania.

5、Malý Tip: výrobok musí byť pripojená k elektrickej banky na generovanie tepla. Tento produkt neobsahuje napájací banky.

Špecifikácie:

Názov: Vyhrievaná Bunda

Textílie: 100% polyesterové vlákno

Podšívka výplň: 100% polyesterové vlákno

Počet kúrenie tablety: 9

Farba: čierna

Veľkosť: L-4XL

Tip: Tento produkt nie je zahrnutý power bank

Použitie: denné nosenie/cyklistika/lezenie/camping/turistika/korčuľovanie, atď.

Metóda čistenia:

Stroj umývateľný alebo ruky-umývateľný.

Prosím, nie vyžmýkať-suché ju do ruky

Balenie Zoznam:

1*Vyhrievaná Bunda

Štítky: usb kúrenie doska, bunda teplejšie, teplá bunda kúrenie, základná doska motorola, Vesta, bunda mužov zime, tepla bunda, teplo pad, fly rybárske tričko, vesta ženy.


( 0 Hodnotenie )

Počet