Taktická Vesta Deti Síl Vesta Tvár Trubice Maska Školenia Oblečenie Dobrodružstvo Ochranný Výstroj Vojenské Ventilátor Dodáva Boj Proti

€6.25


Farba: Čierna

Štýl: jednolôžková izba vesta, 1 sada, 2 sady

Materiál: látkové

Čistá hmotnosť: 127g, 274g, 526g

Brutto hmotnosť: 127g, 274g, 526g

Vesta veľkosť: 55*52 cm

❤❤❤Viac Hrateľnosť a Zábava: Rôzne šípky a masky vhodná pre zoskupenia. Deti budú mať oveľa viac zábavy v hre! Veľkosť je nastaviteľná pre deti rôznych vekových kategórií!

Výhoda: vždy Sme pevne presvedčení, že deti sú rodičia " malého valentína, a tak sme si, aby vaše deti hračky, ktoré sú oveľa jednoduchšie, aby si — a robíme to s nadšením. Rozlúčte sa s prvej svetovej hračky ako drahé cenu a nekvalitné. Pozdraviť je zaujímavejšie a pestrejšie život.

Odolné a Humanizácie Dizajn: Taktická Vesta Kit vám umožní prepravovať spolu veľa extra palebnú silu. To je jednoduché pre deti, aby na to a vzlietnuť. Nastavenie všetkých príslušenstvo hore je hračka. Je to jeden z najlepších zbraň súpravy. Ľahko nastaviteľná konštrukcia umožňuje prispôsobiť väčšina veľkostiach pre deti s pevne postavený popruhy , tínedžeri a dokonca aj grown-ups. Rýchle načítať videoklipy sú ideálne pre blaster.

Certifikované Bezpečné: S špecifický dizajn, okuliare hodí svoju hlavu, no a to nie je ľahké spadnúť, vedenie vaše oči z toho, že je zranený. Tiež vám dáva ostrý vzhľad a vážneho konkurenta.

Zadajte Balík Obsahuje:

1 X Taktické Bunda Vesta Nastaviť(Veľkosť 21,3 x 18.5 palcov),

1 X Tvár Trubice Maska ( Rôzne Lebky),

1 X Ochranné Okuliare (Modrá),

1 X Rýchly Načítať Videoklipy (6-šípky),

1 X Ruku, Zápästie Band,

20 X Náplň Guľky,

Typ B Balík Obsahuje:

2 X Taktické Bunda Vesta Nastaviť(Veľkosť 21,3 x 18.5 palcov),

2 X Tvár Trubice Maska ( Rôzne Lebky),

2 X Ochranné Okuliare (Modrá),

2 X Rýchly Načítať Videoklipy (6-šípky),

2 X Ruku, Zápästie Band,

80 X Náplň Guľky (40 Modrej a 40 Červená).

Štítky: plášť bez rukávov ženy, fanúšikov boxu muž, vesta žena, taktická vesta pre dieťa, ruský vojak, taktika vesta, ventilátor maska, emerson, taktické vesty boj proti, el maska dieťa.


( 1 Hodnotenie )

Počet