2020 Nové Teplá Vesta Vyhrievaná Bunda USB Nabíjanie Teplej Elektrické Oblečenie Batérie Powered Teplá Vesta Mužov A Žien Vonkajšie Oblek

€16.27


1. Tkanina je vyrobená z pohodlné a mäkké polyesterové vlákno s dobrým vetraním, a elektrický vesta rieši problém vrásky a zápach. 2. Ohrievač bol rozšírený z 6typ * 10 cm do 7 cm * 11 cm. 3. Nahradiť sliznice elektrické bunda s hrúbkou fuzz na zlepšenie izolácie účinok. 4. Inteligentný vykurovacieho okruhu dizajn, aj keď rozšírenie uhlíkových vlákien vykurovacej dosky oblasti, spotreby energie nie je veľmi vysoká.

[stupeň 3 teploty, nastavenie a okamžité teplo] silné (červená)? (biela)? Slabá (zelená) úroveň 3 nastavenie teploty, podľa farby z rôznych, teplota fáze je tiež jasné, stlačte tlačidlo môže byť jednoduché nastavenie teploty. Vesta sa dodáva s USB kábel pre pripojenie batérie. Prosím, pripojiť pomocou 5v / 2a USB výstup nabíjateľná mobilného batérie. ※ poznámka: mobil batérie nie sú súčasťou. Carbon fiber ohrievače, ktoré sú mäkké a tvrdé ako vlákna, sú umiestnené v páse, chrbta a brucha, kúrenie, brucho, chrbát a pás v rovnakom čase. Bagre poludníka, podporujú krvný obeh. Čo je viac, príznaky dysparexia ľahkosťou, zmierňuje bolesti kĺbov a pás zmierňuje únavu, účinne otepľovanie tela v teplých, studených ročných obdobiach s vysokou mierou ďaleko-infračervené žiarenie cez širokú oblasť. Zapnite spínač a budete sa cítiť horúce 10 sekúnd neskôr.

[ručné pranie, pranie stroj môže byť použitý] tento produkt v funkcia a využitie príležitosti a výroba z materiálov sa zlepšilo míľovými krokmi. Pretože je to ľahké, je to OK, aby ju nosiť v obleku/jednotné. Obe ručné pranie a pranie stroj môže umyť. Ani metóda bude mať vplyv vnútorného vykurovacieho systému vykurovacej oblek. Môže sa bezpečne používať. Prosím, suché po umytí. (prosím, uistite sa, vyberte batériu pred pranie.)

Golf, horolezectvo, rybolov, menštruácie, prechádzky, motocykel koni, sledovanie športových prenosov, chodí do práce a školy, ktoré sa zaoberajú fyzikálnymi zima, vonkajšie práce a iných príležitostiach môže byť použitý.

Štítky: usb vyhrievaný vonkajší plášť, elektrického tepla vesta, teplo usb vesta, usb vyhrievaná bunda batérie, vyhrievaná bunda usb, celé plavky plus veľkosť, profesionálne plavky, rebro plavky, usb ohrievač bunda kúrenie, tepla vesta.


( 0 Hodnotenie )

Počet