40 cm led svetlo photo light box, fotografie, tabuľky top foto štúdio lightbox skladacie Softbox fotografia studio streľba stan Kit

€45.12


Funkcie 1. Fotografie light box je určený pre malé položky fotografických nadšencov, crafters, umelcov, etsy predajcovia a iné on-line predajcovia, odborníkov a inzercie produktov klientom. 2. Light box studio umožňuje rýchle a jednoduché fotografovanie malých produktov, napríklad šperky, doplnky, hračky, hodinky, gadgety a iných položiek. 3. Zostaviť svoj vlastný photo studio kdekoľvek v priebehu niekoľkých minút, môžete rozvinúť to VIEDLO lightbox studio a umiestniť ho na každom povrchu získať dokonalú kulisu pre malé predmety podnikania, fotografovanie, fotografovanie na produkty. 4. Prenosné skladacie Kovové tlačidlo štruktúra, dizajn, viac vhodné na inštaláciu a vykonávať, vstavané led svetlo, poskytovanie priemer svetlo a zabraňuje tiene a odrazy na fotografiách.

Štítky: neewer softbox, box fotografie, lampa led, adob photoshop, pivo hodiny, blesk godox, tábor vonkajší stan, spálňa furnitur, led, box storag.


( 1 Hodnotenie )

Počet