Skladacie Prenosné 1100LM Lightbox Softbox Svetlo, Foto, Osvetlenie, Štúdio Streľba Stan Fotografie Políčka Kit so 6 Farieb Pozadia

€10.50


Rozvinúť Veľkosť: 24 cm x 23 cm x 22 cm

Funkcie:

1. Fotografie light box je určený pre malé položky fotografických nadšencov, crafters, umelcov, etsy predajcovia a iné on-line predajcovia, odborníkov a inzercie produktov klientom.

2. Light box Studio umožňuje rýchle a jednoduché fotografovanie malých produktov, napríklad šperky, doplnky, hračky, hodinky, gadgety a iných položiek.

3. Zostaviť svoj vlastný photo studio kdekoľvek v priebehu niekoľkých minút, môžete rozvinúť to VIEDLO lightbox studio a umiestniť ho na každom povrchu získať dokonalú kulisu pre malé predmety podnikania, fotografovanie, fotografovanie na produkty.

4. Prenosný skladací magnetický obvod štruktúra, dizajn, viac vhodné na inštaláciu a vykonávať, vstavané led svetlo, poskytovanie priemer svetlo a zabraňuje tiene a odrazy na fotografiách.

5. S 6 pozadia podložky, a stavať-vo svetle a USB kábel (mali by Ste sa pripraviť usb nabíjačku do elektrickej to.).

6. Napájanie: 5V, 1A (Nie podpora USB power výstupné napätie viac ako 5V, ako Rýchle Nabíjanie).

Zoznam Balíkov:

1. Hlavné Štúdio Box(s 2 LED Panely, 20 Led diód v každom Paneli) x 1

2.látkové Taška x 1

3. Black pozadia x 1

4. Biela pozadia x 1

5. Orange pozadia x 1

6. Červená pozadia x 1

7. Modrá pozadia x 1

8. Zelená pozadia x 1

9. 2 v 1, Micro USB Kábel 1 x

10. Príručka pre používateľa x 1

Štítky: pozadie fotografie, neewer softbox, obraz fotografií, box fotografie, pivo hodiny, led outdoor light box, veľké štúdio box, široký fotografie pozadia, zborové šaty, súprava photo studio.


( 5 Hodnotenie )

Počet