20x20cm 8 cm Skladací Stôl Osvetlenie Stan Mini Kamera, Foto Rámček 1 LED Panel Svetlo S 6 Farieb Pozadia Pozadia

€9.09


20x20cm 8 cm Skladací Stôl Osvetlenie Stan Mini Kamera, Foto Rámček 1 LED Panel Svetlo S 6 Farieb Pozadia Pozadia

Vlastnosti Produktu:

1. Fotografie light box je určený pre malé položky fotografických nadšencov, crafters, umelcov, etsy predajcovia a iné on-line predajcovia, odborníkov a inzercie produktov klientom.

2. Light box Studio umožňuje rýchle a jednoduché fotografovanie malých produktov, napríklad šperky, doplnky, hračky, hodinky, gadgety a iných položiek.

3. Zostaviť svoj vlastný photo studio kdekoľvek v priebehu niekoľkých minút, môžete rozvinúť to VIEDLO lightbox studio a umiestniť ho na každom povrchu získať dokonalú kulisu pre malé predmety podnikania, fotografovanie, fotografovanie na produkty.

4. Prenosný skladací magnetický obvod štruktúra, dizajn, viac vhodné na inštaláciu a vykonávať, vstavané led svetlo, poskytovanie priemer svetlo a zabraňuje tiene a odrazy na fotografiách.

5. S 6 pozadie pozadia(Čierna, Biela, Oranžová, Červená, Zelená, Modrá), a stavať-vo svetle a USB kábel (mali by Ste sa pripraviť usb nabíjačku do elektrickej to.).

Špecifikácie Produktu:

Materiál: PVC

Výkon:3.5 W

LED Qty: 20pcs

Lumen: 550lm

Teplota farby:6000-6500K

Napájanie: 5V

Rozmer: 24*23*22 cm

Hmotnosť:307g

Zoznam Balíkov :

1 x Hlavné Štúdio Box(s 1 LED Panely, 20 Led diód v každom Paneli

1 x Soft Bag

6 x pozadia

1 x Micro USB Kábel

1 x užívateľská Príručka

Štítky: skladacia playking, photobooth prop, box photo studio, Pozadie, ds fotoaparát, Pozadie, telaio led panel, led outdoor light box, pozadie fotografie, rámček foto.


( 2 Hodnotenie )

Počet