4packs X 3 M Príkaz Pásy Obrázok, Plagát, Závesné Ramienko Veľké príkaz Náplň Pásy

€7.44


Príkaz™ Plagát Pásy, aby zdobenie rýchle a jednoduché. Sú ideálny pre zavesenie plány, plagáty, kalendáre a obrázky bez rámov, alebo ako alternatíva k obojstrannej pásky. Majú veľmi silno na drevo, kameň, kovy a lakované plochy, ešte odstrániť čisto - odchádzajúci za žiadne otvory, známky, lepkavé zvyšky alebo škvrny Výhody Škody-Bez Visí Hmotnosť Kapacita: 2 kg Veľkosť: Veľký, Farba: Biela Obsah balenia: 4 prúžky Drží pevne a odstraňuje čisto Ľahko aplikovať a odstrániť Pracuje na rôznych povrchoch Príkaz™ Plagát Pásy, aby zdobenie rýchle a jednoduché. Ideálny pre zavesenie plány, plagáty, kalendáre a obrázky bez rámov, alebo ako alternatíva k obojstrannej pásky. držte silno na drevo, kameň, kovy a lakované plochy, ešte odstrániť čisto - odchádzajúci za žiadne otvory, známky, lepkavé zvyšky alebo škvrny.

Vlastnosti a Výhody: Náhradné lepiace prúžky pre použitie s Príkaz háčiky a obrazové závesné Jednoduché použitie - nie sú potrebné žiadne nástroje, klince alebo skrutky, High-výkon lepidlo drží pevne na rôznych povrchoch Pásy odstrániť rýchlo a čisto, bez toho diery, značky alebo lepkavé zvyšky 4 veľké pásiky Každý pás podporuje visí hmotnosťou do 2 kg 4packs(16pcs)

Štítky: 3m obrázok, muaythai, priemyselné príkaz pásy, nástenné závesné pásy, klip plagát, zavesiť pásy, plagát na stenu, príkaz háčik 3m, textílie plagát vešiak, 3m príkaz pásy.


( 0 Hodnotenie )

Počet