3.2 Metrov PVC Lepiaca Páska Umývadlo, Vaňa Stenu Tesniace Pásky Kuchyňu, Kúpeľňu Nepremokavé Mildewproof Pásky Crack Opravy Pásky

€3.36


3.2 Metrov PVC Lepiaca Páska Umývadlo, Vaňa Stenu Tesniace Pásky Kuchyňu, Kúpeľňu Nepremokavé Mildewproof Pásky Crack Opravy Pásky Funkcie: Široko používa na tesnenie spojov z plynové sporáky, drezy, umývadlá, vane a steny, aby sa zabránilo tvorbe plesní a čierna, udržiavať kuchyňu a kúpeľňu čisté a upratané. Jedinečnosť: Vyrobené z kvalitného PVC materiálu, nepremokavé, odolné proti vlhkosti a proti, plesniam dôkaz. Pružné a mäkké: Flexibilný PVC tesnenia, pásky, skladacia na 90 stupňov, nepriedušne uzavreté na šev medzi stenami. Vhodné použitie: má lepidlo na zadnej strane a je veľmi pohodlné na používanie. Môže to byť priamo roztrhané a prilepili sa v príslušnej oblasti. Jednoduché použitie a výbava: môžete skrátiť na dĺžku, ktoré potrebujete, praktické a zníženie množstva odpadu. Popis: Materiál: PVC Farba: 7 farieb na výber Šírka: 3.8 cm / 1.50" (cca.) Dĺžka: 3.2 metrov / 10.50 nohy (o) Poznámky: Prosím, majte na povrchu vložiť čisté a suché, pred vložením.

Zásielky 1.Doprava Po Celom Svete 2.Všetky položky budú starostlivo skontrolovať pred odoslaním. Budeme pack je dobre a loď zásielky ASAP. A tam bude malé oneskorenie pri dovolenku. 3.Prosím, vyplňte vaše celé meno a správnu adresu, každá žiadosť o vyhlásiť hodnotu pre colné, prosím, aby mark v poradí, alebo kontaktujte nás kedykoľvek. 4.Ak nemôžete prijímať položky, prosím, neváhajte ma kontaktovať o pomoc. Platba 1.Akceptujeme Ali platiť, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 2.Môžete platiť pomocou Visa, Mastercard, Western Union, Qiwi a Bankový Prevod. 3.Platba musí byť uskutočnená do 3 dní po miesto poradí. Spätná väzba 1. Ak sa zobrazí vašej objednávky v dobrom stave, boli by sme vďační, ak by ste nás nechať 5-HVIEZDIČKOVÝ POZITÍVNU spätnú VÄZBU. 2. Pls kontaktujte nás po prvé, ak nie ste spokojní s položku kedy dostala, my vám ponúkneme uspokojivé riešenie pred zanechať akúkoľvek spätnú väzbu alebo spor, dáme vám odpoveď do 24 hodín, Ak sa nechcete dostať odpoveď v priebehu tohto času, prosím, láskavo odoslať nich.Vďaka za vaše milé pochopenie!

Štítky: vaňa súprava na opravu, žeriav súprava na opravu, opraviť dlaždice, patch na opravu auta, textílie auto, meter, rpm auto, meter, opravy sprcha, sklo strip meter, vaňa opravy, opravy crack kovov.


( 1 Hodnotenie )

Počet