Okno Skríning Opravy Nálepky Proti Hmyzu Lietať Chybu Dvere Komár Obrazovke Čistý Opravy Pásky Náplasť Lepiacou Okno Opravy Pásky

€3.27


Popis Výrobku:

Materiál:Laminát

Veľkosť:5 x 200 cm / 2" x 78.7"

Farba:Šedá, Čierna

Množstvo:1 Rolka

Funkcie:

Obrazovky opravy pásky môžu byť použité na upevnenie a opravy malé otvory a praskliny na okno alebo dvere obrazovky ak chcete zastaviť hmyzu a komárov do miestnosti.

Vyrobené zo sklolaminátu oka, ktoré je odolné. Sú teplotná odolnosť a môže postaviť na sneh, vietor, dážď. Tieto obrazovky opravy škvrny prísť s premium lepidlá. Stlačte lepidlo na mieste, bezpečne priľne na čistý povrch. Ťažko sa pádu.

Jednoduchá inštalácia: to je samolepiaca opravný patch; Jednoduché a vhodné na inštaláciu, bez nutnosti akejkoľvek nástroj len slzy podkladového papiera a držať.

Opraviť diery a slzy v okne obrazovky, obrazovky dvere, stan oka, bazén obrazovky, RV obrazovky, a ďalšie. Keď kemp vonku, to je perfektné núdzové opravy kit na opravu dier na stany.

Len znížiť trochu terasové dvere obrazovke opravy páska a nie je potrebné vymeniť celé dvere okna obrazovky, problémov vyriešiť okamžite. Extra veľkosť: 5 x 200 cm / 2" x 78.7"(W x L), môžete ho použiť na dlhú dobu a uložiť svoje peniaze.

Pokyn: Vyčistiť oblasť obrazovky, ktorú chcete opraviť, Ak plochy nie je elegantný, môžete výbava to, Odstráňte uvoľnenie fólie, Aplikovať pásku na požadované oblasti.

Package Zahrnuté:

1 x Obrazovke Opravy Pásky

Štítky: mosquito net roll, mosquito net opravy, samolepiace pásky pre moskytiérou, hmyzu okno, čistý pásky, oka opravy, mosquito net pásky, mosquito net opravy pásky, čistý opravy, komár pásky.


( 0 Hodnotenie )

Počet