Kožený Remienok Pre Apple Hodinky Kapela 38mm 42mm 3 2 1 Šport Watchband Náramok pre iWatch 6 SE 5 4 40 mm 44mmLeather Zápästia

€8.18


1.Pre Apple Hodinky Kapela Série 6 5 4 3 2 1

2. Jedinečný dizajn: vonkajší povrch popruh je vyrobený z vysoko kvalitnej kože, ktorá je pohodlné a ľahké na nosenie.

3. Štýlový krajčírstvo a elegantný vzhľad, aby sa to vaša ideálna Pre Apple Hodinky remienok náhradné

4. Ľahko sa pripojte a odpojte od elektrickej siete, nastaviteľná dĺžka, veľmi vhodné na hodinky;

5. Balenie obsahuje:

1* pre apple hodinky band (nemusia zahŕňať watch)

Spätná väzba 1.Spoliehame na naše www.tantra-egypt.sk povesť a spokojnosť zákazníka uspieť,Preto,váš názor je pre nás veľmi dôležité,prosím zanechať dobrý nám spätnú väzbu, ak sa dostanete spokojní s našimi tovar a služby. 2.ak máte nejaké otázky alebo problém o vašej objednávky,prosím, kontaktujte nás namiesto dať negetive spätnú väzbu a sporov,odpovieme vám čo najskôr a čo bude v našich silách vyriešiť problémy. 3.Staráme sa o našich vážených zákazníkov,a bude vždy sa snažím pomôcť. Shippment 1.Budeme poslať balík do 12 hodín od vašej platby. A podľa vašej krajiny, vybrať najlepšie doprava. 2.Neváhajte nás Kontaktovať s akoukoľvek otázkou,ponúkneme vám uspokojujúcu odpoveď.

Veľkoobchod a drop shipping sú obe privítali? 1.Pre veľkoobchodných zákazníkov,sme si vám ponúknuť veľkoobchodné ceny a expresná doprava zadarmo (E. g DHL,EMS,Fedex...), ktoré dodacia lehota je približne 3-7 dní (Okrem v odľahlých oblastiach). 2.Pre drop shipping zákazníka,budeme odosielať tovar zákazníkom priamo a nebude sa dať všetky naše informácie v balení.

Štítky: mdnen hodinky remienok, apple hodinky kapela lyis buton, 38mm pás, iwatch 4, 22 mm zelená hodinky remienok, apple hodinky kapela cuir trou, kožený remienok, apple hodinky kapela veľa, pam111 hodinky remienok, 38mm band.


( 1 Hodnotenie )

Počet