20 mm/22 mm/24 mm z Nehrdzavejúcej Ocele Jar Bary 1,5 mm, Priemer Hodiniek Kolíky 1000pcs/Taška Veľkoobchod

€3.96


20 mm/22mm/24mm jar tyče sa hodí pre 20 mm/22 mm/24 mm šírka hodinkám. Na jar bar je z nerezovej ocele s 1,5 mm (približná) priemer. Jedno balenie obsahuje 1000pcs jar barov. Špecifikácia: ochrana Pin Materiál: nerezová oceľ

Pin Dĺžka: 20 mm/22mm/24mm

Balík obsahuje: 1 vrece(1000pcs jar bary)

Dôležité Upozornenie: Budeme vám zasielať iba 1 zadarmo jar bar nástroj pre odstránenie bez ohľadu na to, koľko hodinkám ste objednávku. Ak potrebujete ďalšie nástroje, prosím, kontaktujte nás pred objednávky. Záznam fotografie farba sa môže líšiť vzhľadom na rôzne nastavenie monitora a technických dôvodov. Prosím, aby mierny rozdiel od skutočného produktu. Uisťujeme štýl je rovnaký ako na foto. Prosím, dovoľte 1-2 mm pre ručné chyba merania z kapely dĺžky.

Poštovné A Vrátiť

Tovar vám bude dodaný prostredníctvom medzinárodnej leteckej mailovej služby ponúkané www.tantra-egypt.sk(Čína Post) a dodať vám vo vašej krajine Poštový Úrad. Medzinárodná doprava je zložitejšie, ako poštovné a trvá oveľa dlhšiu dobu. Niekedy to môže byť odložené podľa zlé počasie, dovolenka alebo colné odbavenie odkladu. Prosím, buďte trpezliví a počkať na váš balík. Ak ste nedostali vašu položky po našich sľúbil predpokladaná dodacia lehota, prosím, kontaktujte nás na vyriešenie problému.

Spätná väzba

Prosím, nechajte všetky 5 hviezdičiek spätnú väzbu, ak ste obdržali položky bez problémov. Ďakujeme za vašu podporu! Zaručujeme, že nakupovanie u nás je vždy bezpečné a príjemné. Spokojnosť zákazníka je našou prioritou. Ak je nejaký problém, prosím, neváhajte nás kontaktovať. Ak položka je poškodený alebo úplne odlišné, ako opis záznamu, vrátime vám alebo odoslať dobrý.

Veľkoobchodné Zľavy & OEM

Môžeme urobiť hodinkám v custom color (vlastné farby, logo a tlače. Pre väčšinu veľkoobchodné objednávky a OEM objednávku, môžete obráťte sa na nás a získajte lepšiu cenu a prepravné možnosť ako EMS, DHL & FEDEX. Ponúkneme vám konkurenčné ceny.

Ostatné Položky Z Tohto Obchodu

Štítky: 20 mm náramok, 22 mm watchband, náramok z nerezovej ocele hodinky, 22 mm popruh, 18 mm gumy popruh, 22 mm držadlo, 20 mm band, 20 mm, 22 mm remienok hodiniek, m8 skrutka nerezová.


( 1 Hodnotenie )

Počet