Pre Apple Hodinky Kapela z Nehrdzavejúcej Ocele Hodinky Remienok 40 mm 44 mm Motýľ Náramok pre Série 1 2 3 4 5 6 Hodinky Kapela 42mm 38mm

€20.72


Popis

Názov Produktu

Z nehrdzavejúcej Ocele Motýľ Kovové Pracky Popruhu s Konektorom pre Apple Hodinky, 38mm/42mm Kovové Odkaz Popruh pre Apple Hodinky S1/S2/S3/S4/S5/S6

Materiál

Z Nehrdzavejúcej Ocele

Veľkosť

38 mm/40 mm , 42mm /44 mm

Farba

Strieborná, Čierna, Zlato, Ružové Zlato

Položky Hmotnosť

90 g

Kompatibilné Pre

Pre Apple Hodinky

Doba pre vzorky/skladom

1-3 dni

Vnútorné Balenie

Vrecko

Spôsob Dopravy

Podľa www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava

Kompatibilné Modely:

Kompatibilné s Apple hodinky 38/40 mm (séria 3 séria 2 séria 1),42/44 mm(séria 4 5 6) Apple Hodinky Nike+, Hermes, a Edition

Premium Materiál:

ANBEST apple hodinky kapela je rez a vyrobené z prvotriednej 304 nerezovej ocele, high-tech povrchu, luxusné, šľachta a trvanlivosti, ako každý detail bol zohľadnený vo výrobnom procese z hľadiska spracovania, dizajn a estetiku. Ak hľadáte viac štýlov a farieb, prosím search "ANBEST Oficiálneho Obchodu "

Nastaviteľný Popruh Dĺžka:

Apple hodinky kapela je vhodný na zápästí veľkosti 6.14"-8.38". Prosím potvrďte svoj zápästí veľkosti pri objednávke. Apple hodinky kapela môže byť skrátené alebo predĺžené s priložený link-odstránenie nástroj, aby sa zmestili vaše zápästie dokonale.

Jednoduchá Inštalácia:

Apple hodinky kapela je navrhnutý s dvojitým tlačidlo poistenie skladacia spona na oboch stranách. Dodáva sa s vycibreným ocele konektory, ľahko vziať preč a nainštalovať, ktorý uzamkne sledovať presne a bezpečne.

Balenie zahŕňa:

1 x Watch pásmo 2 x Nástroje na úpravu dĺžky

POZNÁMKA: Toto prepojenie je IBA za náhradný remienok. NIE vrátane smart hodinky alebo žiadne príslušenstvo na obrázku.

Zásielky

1. Objednávky budú expedované v 1-3 pracovných dní po obdržaní platby. 2. Bude to trvať dlho, aby sa dospelo s leteckou poštou. Ak nechcete čakať tak dlho, pls vybrať Express Štandard. 3. Len budeme sledovať vašu adresu a kupujúci je meno uvedené v ÚSCHOVY úhrady za zásielky.Prosím, uistite sa, že vaša adresa je správna.

Platby

Záruka

1. Wrong dodaní položky, prosím, kontaktujte nás. Budeme odoslať ste správne alebo vrátime vám. Prosím neotvárajte spor bez komunikácie, sme si istí, že vyriešiť akýkoľvek problém pre vás. 2. Poskytujeme 12 mesačná záruka, každý položky, ktoré majú byť nádherné.

Spätná väzba

Vaša spokojnosť je našou prioritou. Ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás pred odchodom vašu spätnú väzbu. my vám ponúkneme riešenie spokojný

Štítky: 24 mm oceľové hodinky remienok, apple hodinky 2 metalová kapela, applw sledovať band, kapela iwatch 6, 22 mm metalová kapela hodinky, tissot watchband, popruh pre tp hodinky, apple hodinky vrkoč sólo slučky, popruh swatch hodinky, 44mm apple hodinky remienok.


( 1 Hodnotenie )

Počet