200g 40*75 cm Egyptskej bavlny tvár Uteráky kúpeľňa pre domáce Hotelové uteráky pre dospelých vysoko kvalitné Super absorpčného Froté uteráky

€7.67


Názov: Luxus Egyptskej bavlny uterák Textílie: Vysoká kvalita Egyptská bavlna Veľkosť: 40*75 cm Hmotnosť:220g Package : 1 uterák Funkcie: Hrubé, je jednoduchý štýl satin uterák, absorpcia vody je 3-násobku bežnej bavlny a životnosť je viac ako 2-krát, že z bežnej bavlny. Pocit z ruky vytvára vysoko elastický, nadýchané, mäkké ruky, a je ľahké a veľmi šikovný. Na žakárové tmavý prúžok vzor tkaniny podľa žakárové stroj môže viac plne kontakt pokožky a prenikajú hlboko do miesta, kde všeobecnej nemôže dosiahnuť, čím sa dosiahne lepší čistiaci účinok. Farbenie používa dovezené reaktívne farbivá, žiadne znečistenie, a nemusí mať obavy o škodlivé látky škodlivé pre ľudské telo. 220 g vysoko elastické, jemné froté uterák, pôvodne vyvezených do Švédska, Veľmi zvláštne dotyk, veľmi veľké absorpcia vody, priadza-farbené žakárové double-strand priadza, extrémne suchá bavlna na dotyk, zákazková bavlna korene priadze sú osviežujúce, bez ohľadu na to, hustota, výška slučky, sú veľmi dobre rástli, a slučky sú elastické.

Štítky: kuchynské handry, elektrické uterák teplejšie, tvár towl, žirafa uterák, pilulka, uterák, bavlnený uterák, tiger uterák, hotel uterák, väzby uteráky kúpeľňa, hnedé uteráky kúpeľňa nastaviť.


( 2 Hodnotenie )

Počet