30/50pcs Mini Prenosné Cestovné Suchý Stlačený Mince Jednorazové Tvár Uterákom, Detské Obrúsky Tablet Cestovné Tkaniva Čistenie Tváre Papper

€2.65


Cestovanie, Hotelové uteráky netrúfam použitie...Včera to mohol byť použitý na utieranie stolov, Topánky, Toalety, Podlahy...nikto sa neodváži tohto druhu môžete použiť, uterák? Odporučiť malý a prenosný, Cestovné zaťaženia zníženie kompresie uterák!

Vyrobené z bavlny točil čipky netkanej textílie, jemné a mäkké, skin-príjemný a pohodlný, nie loptu, nie lupiny, silná absorpcia vody, prírodné degradácie. Vhodné pre facial cleansing care, krása make-up remover, atď. Možno ju použiť aj na citlivú pleť. SILNÁ ABSORPCIA VODY: Na zosieťovanie proces je silná absorpcia vody, Flexibilné a nie je ľahké odtrhnutie, Nie je ľahké zbaviť vlna, Prineste si pohodlné skúsenosti. BAVLNA: - Flexibilné a trvanlivé, Nie je ľahké čip, z non tkané bavlnené technológie. RECYKLOVATEĽNÉ: Po vyčistení môže čistiť topánky, taška, Čisté kuchyni, Čistenie nábytku. VÝHODNÉ: malé Ako cukrík, šetrí priestor nosiť. Detaily produktu: 【 Mini size] vyzýva : Každý stlačený uterák je len tabletky veľkosť. Ľahko zmestí do vrecka vykonávať. 【 Materiál] vyzýva : Vyrobené z Mäkkej Bavlny. Priedušný, Antibakteriálne, absorpcie Vlhkosti, stimulácia-zdarma, a dokonca vhodné pre Citlivú Pokožku. 【 Množstvo] vyzýva : Každý je individuálne zabalený tak, ako cukríky. Jedno balenie obsahuje 30/50/100 Kusov Stlačený Uterák Tablety. 【 Funkcie] vyzýva : Mäkká na Pokožke, Hypoalergénne, Rýchle Sušenie, Antibakteriálne. 【 Multi-Purpose] vyzýva : Praktické na cestovanie, služobná cesta, šport, kempovanie, turistiku, poľovníctvo, odstránenie make-upu. Kroky pre použitie:

ŠPECIFIKÁCIE: Sekundárna zložka: Bambusových vlákien. Hlavné zložky: Viskózových vlákien. Materiál: Non tkané bavlnené. Rozšírené veľkosť: 20 x 22 cm. Hmotnosť:30PCS/50PCS/100KS--91G/137G/251G TIPY: Tento produkt sa nerozpúšťa vo vode. Nie hádzať ho do záchodu, aby sa zabránilo zablokovaniu. Prosím, dajte do odpadkov, môžete po použití. BALÍK obsahuje: 30 / 50 / 100KS Candy Štýl Stlačený Uterák na VEDOMIE: Tam je chyba, 1-3 cm v pracovnom merania, nájdete skutočný objekt. Vzhľadom na iný monitor a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal v obrázkoch.

Štítky: dekor papper, kúpeľňa uterák, lol pôvodu, miestnosť, sauna, mi cestovanie uterák, vlastný uterák tlač, žirafa uterák, komprimovať uterák, muž dieťa uterák, ezy detské obrúsky.


( 1 Hodnotenie )

Počet