100 Ks Stlačený Uteráky Prenosné Jednorazové Stlačený Bavlna Mince Tkaniva Uterák na Cestovanie, Camping, Turistiku

€5.66


body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktu-desc { width: 100%; height: 209px; } #popis { width: 100%; height: 50%; } #detaily { width: 100%; height: 50%; } .ui-box-hlava { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: dediť; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

100 Ks Stlačený Uteráky Prenosné Jednorazové Stlačený Bavlna Mince Tkaniva Uterák na Cestovanie, Camping, Turistiku

Vysoká kvalita: jednorazové uterák je vyrobený zo 100% čistej bavlny. Priedušný, bez stimulácie a absorpciu vlhkosti je dostatočné pre použitie na tvár a ručné čistenie.

Jednoduché použitie: Každý stlačený uterák je samostatne zabalené, len otvoriť balíček a dať ju do vody, to sa rozšíri na rozmery 7.7 x 8.3 v po troch sekúnd.

Multifunkčné: jednorazové stlačený umyte handričkou a je vhodná pre použitie v kúpeľni, kuchyňa, kancelárie, obchodné cesty, kempovanie, hotel, hydroterapia center a akékoľvek miesto, môžete iine.

Priateľské k pokožke: 100% biologicky rozložiteľné a odolnejšie ako bežné komprimovať uterák, a sme si istí, že neobsahuje žiadne necitlivé zložiek, ktoré sú vhodné pre dospelých a deti.

Široký Aplikácie: Tieto Komprimovať Uteráky sú ľahké a ľahko sa prenáša, ideálny pre odstránenie make-upu, cestovanie, služobné cesty, športové, camping, turistika, a iné vnútorné a vonkajšie príležitosti.

veľkosť:19.5*21 cm

Materiál:bavlna

farba:Biela + ružová

Obsah Balenia:

100 * komprimované uteráky

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: recool 7x7 uzavretie, stolná lampa 30 watt, s10 prípade, drapákové, squat šortky ženy, mulčovanie film 500m, fialová požičovňa hub, námestie kovové slučky, rezance misy dvakrát, vrecko na okuliare app.


( 1 Hodnotenie )

Počet