Vlasy Ploché Železo Straightener 2 v 1, Vlasy, kulmy na vlasy, Žehličky Ploché Železo Curler Šumivé Crystal Kamienkami Bling Straightener

€41.39


Vlasy Ploché Železo Straightener 2 v 1, Vlasy, kulmy na vlasy, Žehličky Ploché Železo Curler

Je to Skutočný kulmy na vlasy, Žehličky Železa Stojí Vás! Silný žiadosť a ktoré spĺňajú prekvapenie styling účinky, NIE je.ONELION vlasy styling nástroje dopĺňajú luxusné radosť zo života.

Priniesť Styling Nástroje na Vašom Každodennom Živote,

1-minútové styling, zdobiť pohľadný a čisto pre svadby, firemné výročnej schôdzi alebo zoznamka party.

Prečo si vybrať Toto Vlasy Styling Nástroj? To môže ušetriť viac peňazí a lepšie skúsenosti.

ŠTÝL Parameter Funkcie 2 v 1 Narovnanie Vlasov kulma, Automatické Uvoľnenie Negatívnych Iónov.

Dizajn ① TITÁN DOSKA: 1 palec odolné hladké titán dosky udržať viac tepla pre rýchlejšie styling s ťahmi a trenie. 3D plávajúce dosky ideálny pre vlasy styling. Profesionálnej Keratínovej Liečba Straightener na Vlasy v Salóne Krásy.

② RÝCHLO OHRIEVA:30 sekúnd, super rýchly ohrev, max 470℉, ktorý svoju prácu rýchlejšie a s len 1-2 prechádza a efektívnejšie žehličky alebo kulmy na vlasy, ako priemerný ploché železo.

③ PERFEKTNÝ DIZAJN: úspora Času 2-V-1 dizajn (narovnať & curling). Auto shut off 60 minút pre bezpečné používanie. 360°otočný kábel s háčik na zavesenie dizajn. Po celom svete duálny napätie AC 110-240V pre cestovanie.

④ NASTAVITEĽNÁ TEPLOTA: Digitálny LCD displej nastaviteľná teplota nastavenie 50-243℃/120-470℉, ktorá môže spĺňať rôzne potreby, od jemné krehké tenké, prírodné normálne, hrubé, husté kučeravé vlasy typu. Ideálny pre čierny Africký Američan vlasy.

⑤ JEDINEČNÝ KAMIENKAMI DIZAJN: Viac 2400pcs 1. rýchlosť jasnejšie sklo drahokamu s vycibreným čistá remeselníci. Úžasný dizajn s trblietavými Kamienkami Kryštál Diamantu.

Moc

① Príkon: AC 110~240V, 50-60 Hz

② Výkon: 35-70W

③ Kúrenie doska veľkosť: 2.8x9cm

④ Straightener dĺžka: 26.5 cm

Účinné Tvarovanie Nástroje Priniesť Mimoriadne Krásny Vzhľad Jednoduchý dizajn a ľahko prenosný.

Zlepšenie Celkovej Kvality Vlasov, čo má za následok Oveľa Hladšie a Zdravšie Vlasy Teraz môžete vytvoriť krásny vedúci kučery v priebehu niekoľkých minút.

Pre Rôzne účesy na Rôzne Príležitosti Bez ohľadu na vaše mäkké vlasy alebo hrubé vlasy, 360° otočná šnúra nech si tvar vo všetkých uhlov chcete, dosahujúci k salón efekt.

Ideálny Nástroj pre Travel Partner je viac možností.

Prosím, Vyberte príslušnú sieťovú zástrčku

SERVIS A PODPORA

Máme aspoň 5 zákaznícky servis online na rovnaký čas každý deň, garantujeme odpoveď vaše údaje do 12 hodín.

DOPRAVA

Vybrať vhodné kuriérom podľa vášho času.

Štítky: curler vlasy, pre vlasy žehlička, žehlička vŕtať žehlička, náramok z turmalín, curliz kulma, železo na vlasy, Ploché Železo, diamond ploché železo, vlasy žehlička, bezdrôtový vlasy žehlička.


( 0 Hodnotenie )

Počet