KEMEI LCD Displej Ploché Železo Digitálne Ovládanie Teploty Hair Straightener Vlasy Styler Keramické Profesionálna vlasová Žehlička KM-9620

€22.73


KEMEI LCD Displej Ploché Železo Digitálne Ovládanie Teploty Hair Straightener Keramické Vlasy Straightning Železa Styling Nástroje

Funkcie: Vybavené keramické keramický tanier, profesionálne materiál pre hair straightener a znižuje poškodenie vlasov. Rýchle zahrievanie v sekundách. 120-230degree Možno použiť na suché aj mokré vlasy. Rýchlo warm-up a dobrý tepelný výkon. Dlho pracovného života a stabilný výkon. Jednoduchý on-off vypínač pre jednoduché ovládanie. Luxusné iónové ploché železo môžu byť použité na všetky typy a štruktúry vlasov.

Špecifikácie: Značka: KEMEI Číslo Modelu: KM-9620 Typ Položky: Hair Straightener Farba: Čierna Materiál: ABS Napätie: AC 220-240V 50/60Hz Príkon: maximálne 45 w Konektor: EÚ

Poznámka: Vždy odpojte prístroj okamžite po použití. Uchovávajte mimo dosahu vody alebo vlhkom prostredí. Nepoužívajte pri kúpaní.

Zoznam balíkov: 1 * Hair Straightener 1 * Inštrukcie

1. Akceptujeme Alipay, na Západe Únie . Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW .

2. Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3. Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní .

1.Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení je overená .

2. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa musia zhodovať dodaciu adresu.

3.Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely .

4. Služby tranzitný čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

5.Ak ste nedostali vašu zásielku do 40 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

6.Nie sme zodpovední za akékoľvek dôležité, ciel, daní a poplatkov. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný Úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup. Všetky e-maily odpovedáme do 24 hodín . Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo odoslať svoj e-mail a budeme odpovedať vám čo najskôr. Vážne kupujúci iba!Prosím, miesto aby, len ak súhlasíte so všetkými podmienkami.

7. Dodacia Lehota :

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a my vám nie je problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu. Nie sú žiadne výnimky!

2. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod na návrat.

3. Vrátime vám plnú víťaznej ponuky-suma , Po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, po oboch Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.tantra-egypt.sk. Alebo si môže vybrať, či sa majú náhradu.

1. Spoliehame sa na našu povesť a spokojnosť zákazníka uspieť.Preto,váš názor je pre nás veľmi dôležité,prosím zanechať dobrú spätnú väzbu a five star nám, ak sa dostanete spokojní s našimi tovar a služby.

2. Staráme sa o našich vážených zákazníkov,a bude vždy sa snažím pomôcť.

3. Prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém.Chápeme obavy a frustrácie môžete mať,a bude sa snažiť čo najlepšie vyriešiť problémy.

4. Prosím e-mail nás pred odchodom žiadne negatívne pripomienky alebo otvorenie akýkoľvek spor na mieste.Pomôžeme vám vyriešiť problém .

KEMEI je dobre vedieť, značky v Číne, a všetky kemei produkty v našom obchode sú 100% autentické, a už sme sa dostali povolenie, list od KEMEI ELEKTRICKÉHO ZARIADENIA CO.,S.R.O . Môžete sa spoľahnúť na naše kvality produktov.

Štítky: curler vlasy, muži turmalín, holiaci strojček, ploché železo professional, hrniec na spájkovanie, vlasy žehlička prenosné, parný styler, železo na vlasy, chi žehlička, airwrap styler.


( 1 Hodnotenie )

Počet