Hair Straightener a Curler na Narovnávanie vlasov 2 v 1 kulma Keramický Vlna Keramické Twisted Iónové Ploché Železo Ženy Styler

€13.23


O Pokles Lodnej Dopravy

Naše advatages:

1. Väčšie zisky pre vás-Sme priami továreň s najlepšiu ponuku.

2. 0 fondu investovať-poskytneme vám dobré výrobky, fotografie a videá pre vaše reklamy.

3. 0 rizika-podporujeme ali obchodu zabezpečenie platby, ktorý môže byť fullfilled podľa credict karta alebo paylater.

4. Rýchle dodanie a 300+ položiek pre váš variant-S veľkým počtom rýb v 8+ sklady Čína, USA a v EÚ.

5. Sme top dodávateľa dropshipping vlasy styling nástroje a starostlivosť o krásu výrobkov-Práca s 500+ dropshippers od roku 2017. 2 V 1 Narovnanie Vlasov Kulma Profesionálne Keramické Ploché Žehličky Na Vlasy Styling Nástroje Rýchle Nahrievanie Hair Straightener Curler

Popis Výrobku:

【2 v 1 Hair Straightener & kulma] vyzýva Hair straightener môže byť použitý ako straightener alebo ako kulma. Môžu splniť všetky vaše potreby a majú rôzne teplotné nastavenia (100 ℃ -230 ℃) pre všetky typy vlasov.

【JEDINEČNÝ DIZAJN] vyzýva v Porovnaní s inými vlasy rovnanie, unikátny dizajn našich hair straightener je zahnutý a jar-naložené styling dosky boost curling rýchlosť dva-krát. A keramickým povrchom dizajn je jemnejší na kutikulu a zabraňuje vypadávaniu z lietania ďaleko vzhľadom na vlniace sa a toothing.

【OKAMŽITE TEPLO A AUTO POWER OFF] vyzýva Ho ohrieva rýchlo v 15 sekúnd a variabilný tepla nastavenia sú ideálne dosiahnuť požadovaný štýl. Ušetrite čas. Automatické bezpečnostné vypnutie po 60 minútach. Vďaka Smart funkcia Pamäte, Curl & Rovno Dôveru Straightener ukladá posledné zvolené nastavenie a automaticky načíta sa na ďalšiu aplikáciu.

【LCD displej a nastaviteľná teplota] vyzýva Na curler s digitálnym displejom a teplota vody sa pohybuje od 100 ° C do 230 ° C. Len jedno tlačidlo na dosiahnutie požadovanej teploty od 100 ° C do 230 ° C. Vhodná pre všetky typy vlasov.

【BALÍK A 100% ZÁRUKA SPOKOJNOSTI] vyzýva okrem hair straightener, tam je teplo-odolný ochranný kryt a kvalitné žiaruvzdorné rukavice, s ktorými sa môžete štýl vlasy dokonale.

Vlastnosti Produktu:

1. 2 v 1 Hair Straightener & Curler, zdarma navrhnúť svoje vlastné účes doma.

2. Vysoko kvalitný keramický povrch 3D krivky vykurovacieho panelu, vytvorenie lesklejšie, silkier vlasy s menej škody.

3. PTC rýchle nahrievanie, šetrite svoj čas a energiu.

4. Nastaviteľná teplota from100℃(210℉) do 230℃(450℉), aby vyhovovali pre všetky typy vlasov

5. LCD zobrazenie teploty:Dlhé stlačte vypínač napájania 2s ak chcete zmeniť teplotu úrovni digitálny displej s ℉ alebo ℃

6. 3 cm/1 palcový doska vhodná aj pre krátke vlasy.

7. 360°Otočný Kábel 2 m(6 ft.)

8. Auto shut-off v 60 minút, ak nie, operácie a bezpečnostný zámok pre bezpečnosť ochrana.

9. Po celom svete univerzálne napájanie: 110-220V, skvelé pre cestovanie, kdekoľvek.

Balenie obsahuje:

1. 1x Professional Hair Straightener

2. 1x žiaruvzdorné Rukavice

3. 1x Izolačné Silica Gel Ochranné Puzdro

4. 1xTravel Skladovanie Taška KUPUJÚCEHO & POTREBNÉ

√ SLUŽBY:

Ponúkame 7/24 plný úväzok služby, neváhajte a kontaktujte nás, ak máte akýkoľvek problém na mojom výrobku. Váš dotaz budú odpovedali do 6 hodín. Tovar vám bude odoslaný do 2 pracovných dní po obdržaní a overení platby. Prosím, kontaktujte nás do 30 dní od vyexpedovania ak ste nemali dostávať náš položky. V opačnom prípade by sme za to, že položky, ktoré získal.

Čas v tranzite: Tranzitný čas mení v závislosti od rôznych spôsobov dopravy.

√ DOPRAVY:

1. Budeme posielať položky do 24 hodín (v pracovné dni, nie na dovolenku sezónny) a po uhradení ceny sú potvrdené platformu.

2. Budeme vás informovať, ak potrebujeme viac času na prípravu.

3. To zvyčajne trvá 5 až 8 dní na loď do vašej krajiny, a to prostredníctvom EMS. Prepravné DHL vyžaduje menej času. Poštovné podľa Singapur Príspevok môže trvať 2 týždne dodať tovar.

4. Keď sa zobrazí položky,skontrolujte prosím, či je starostlivo, prosím, kontaktujte nás priamo, ak máte nejaké problémy, budeme zaobchádzať pre vás v čase.

5. Ak ste nedostal váš balíček v rámci dodacia lehota, kontaktujte nás prosím bez váhania. Budeme rozšíriť dátum a zvládnuť to pre vás naraz.

6. Ponúkame drop shipping služby. (Je to zadarmo).

7. Skontrolujte prosím vašu adresu opatrne pri spracovaní objednávky.

√ VRÁTIŤ & VRÁTENIE PEŇAZÍ:

√ SPÄTNEJ väzby:

1. Pozitívna spätná väzba (5 hviezdičiek) je veľmi dôležité, aby nás, prosím, že dvakrát pred odchodom spätnú väzbu. Prosím neotvárajte sporu k nám, budeme niesť zodpovednosť odoslať alebo vrátenie peňazí v prípade akýchkoľvek problémov.

2. Kontaktujte nás prostredníctvom Obchodných Spravovať alebo Písmená pred odchodom neutrálne(3 hviezdičky) alebo negatívne(1-2 hviezdy) spätná väzba. Budeme sa snažiť v našich silách, aby riešili problémy a prosím, dôverujte nám, ďakujeme !

Štítky: muži turmalín, curler vlasy, vlasy twist, stretchi, 1more, kúpiť ghd straightener, airwrap dyson, babyliss pro nano titanium, železo na vlasy, Ploché Železo.


( 1 Hodnotenie )

Počet