Dvere Krúžok Video Zvonček Kamera, Bezdrôtové WiFi Smart Security Telefón Bell Intercom 720P HD

€17.57


Bezdrôtový Video Zvonček Smart Wi-Fi Zvonček Nepremokavé Nižšiu Spotrebu Energie, PIR detektor Pohybu

Toto inteligentné video zvonček vám môže pomôcť zbaviť sa trápne situácie, že budete musieť reagovať návštevníkov na dvere. To môže byť pripojený na 2,4 GHz Wi-Fi, môžete vidieť, počuť, hovoriť s návštevníkmi bezdrôtovo kedykoľvek a kdekoľvek. Tento zvonček poskytuje HD kvalite Obrazu so 166 široký pozorovací uhol a komunikačný režim s čistou obojsmerné audio. Podporuje INFRAČERVENÉ pre nočné videnie, tak, že môžete mať jasný pohľad na noc. PIR detektor pohybu je podporované, to dokáže detekovať akýkoľvek podozrivý pohyb a pošli upozornenie na váš telefón hneď. Navyše, tento zvonček môžu konzumovať nižší výkon a výdrž na dlhú dobu. Je ľahké nainštalovať bez drôtov a káblov.Ste stojí za to!

Funkcie: 1. HD Kvalite Obrazu So 166 Široký Uhol Pohľadu: Tento zvonček obsahuje 1.7 mm objektív s 720p obraz a 166 široký uhol pohľadu. Môžete jasne vidieť, kto sú vaši návštevníci z neho. 2. 2.4 GHz, Pripojenie Wi-Fi Podporované: Tento zvonček môžete pripojiť k domácej s Wi-Fi, chráni vaše zvonček vždy online. Potom môžete vidieť a hovoriť s návštevníkom kedykoľvek a kdekoľvek. 3. Na diaľku: Keď zvonček byť stlačené, zobrazí výstražné hlásenie, ktoré bude zaslané na váš telefón, môžete v reálnom čase vidieť video a pohovoriť si návštevníci z telefónu, nech ste kdekoľvek. 4. Jasné, obojsmerné Audio: obojsmerné audio je jasné, s echo vírusov a technológia tlmenia hluku, tak, že môžete hovoriť a počuť jasne s návštevníkmi. 5. INFRAČERVENÉ Nočné Videnie Podporované: Tento zvonček podporuje nočné videnie s IR technológiu, môžete mať jasný názor, bez ohľadu na deň alebo noc. 24 hodín monitorovania, nikdy ujsť žiadny návštevník. 6. Nízka Spotreba Energie: Tento zvonček potrebuje dva 18650 batérie (nie je súčasťou), na Li-on batéria funkcie s nižšou spotrebou energie a extrémne dlhá výdrž, ktoré môžu byť použité na jeden až tri mesiace. 7. PIR detektor Pohybu: Advanced PIR detekciu vzdialenosť je až 5 metrov. Akékoľvek podozrivé pohybu budú odhalené a to bude pošli upozornenie na váš telefón. Ponúkame tri nastaviteľné citlivé úrovniach, oni sú znížené citlivé stredne citlivé a vysoko citlivé. Môžete zmeniť citlivé úrovne podľa vašich požiadaviek. 8. Jednoduchá Inštalácia: Toto video je bezdrôtový zvonček, bez potreby káblov alebo vedení. Čo musíte urobiť, je, aby sa zmestili na podporu na stenu s montážne skrutky, nainštalujte batérie a stiahnuť UBell APP, a potom sa môžete začať používať.

Poznámka: 1. Dve 18650 batérie nie sú súčasťou. 2. Počas inštalácie, uistite sa prosím, že sieť je normálne v inštalačného prostredia, a najmä vonku, skontrolujte, či je sieť Wi-Fi pokrýva priestor. 3. Ak sa používa v vyššiu návštevnosť prostredie, VYPNÚŤ alebo znížiť Citlivé je navrhnuté s cieľom znížiť prebudení zariadenia a zavolať časy, čím sa predlžuje životnosť batérie.

Špecifikácia: Rozlíšenie: 1280*720 Oblasti Uhol Pohľadu: 166 Skladovanie: 8G / 16G / 32G (TF karta nie je súčasťou) Batérie: 2 x 18650 batérie(nie sú súčasťou) Pracovná Teplota: -10 ~ +50 Materiál: ABS Hmotnosť: 140 g

Obsah balenia: 1 x Zvonček 1 x Návod

1 x Príslušenstvo taška

Štítky: bycycle krúžok bell, audio dvere telefón, bezdrôtové volanie, tunya video zvonček, dvere video zvonček, lienka krúžok bell, prenosný video zvonček, wifi volanie bell, video zvonček mi, Audio Interkom.


( 1 Hodnotenie )

Počet