1.8 L Mini Nehrdzavejúcej Ocele 3 Vrstvy Elektrický Varič Na Ryžu Parník Prenosné Jedlo Vykurovacími Lunch Box Potravín Kontajner Teplejšie

€21.19


Špecifikácia:

Farba:krémovo biela

Materiál:potravinársky Nerez+PP

Veľkosť:cca 160*260mm

Vnútorné nádoby:

Dno:140*80mm

Strednej úrovne:140*30 mm

Horná vrstva:140*40 mm

[Prevod: 1 mm=0.03937 palec, 1inch=25,4 očakávané mm]

Menovité Napätie: 220V/50Hz

Výkon: 250W

Kapacita: 1.8 L

Funkcie:

1, Mini typ, nie zaberajú miesto, vhodné miesto a vykonávať, vhodná pre študentov, biele goliere.

2, Super energeticky úsporné, napájanie len 250W, variť jedlo pre asi 40 minút, malé výkon je viac vhodné na školských internátoch.

3, Mini hladký dizajn, ľahké parou, variť, guláš, malé, krásne, štedré.

4, potravinársky nehrdzavejúcej ocele, podšívka, rýchle vedenie tepla, rovnomerné vykurovanie, bezpečné a netoxické, non-stick pan, ľahko sa čistí.

5, trupu napájací kábel používa samostatný napájací kábel, jednoduché použitie, bezpečné a spoľahlivé.

6. Jeden-mechanické tlačidlo prepnúť tlačidlo, podľa množstva vody príručky, ohrievacie platne automaticky vyreže po vode, je suché, čo je bezpečnejšie.

7, Troch-dimenzionální micro-tlak technológie, dusená potravín výživa je viac ľahko stráviteľné, vhodné pre starších ľudí, detí, pacientov, slabý žalúdok a iné skupiny.

8, Môže cook dusená ryža, varené cukru, dusená knedle, polievka, kaša, vyhrievané jedlá a iné funkcie.

Package Zahrnuté:

1 x Elektrické Lunch Box

1 x Napájací Adaptér(Podľa rôznych krajín, zašleme príslušný adaptér.)

Poznámka:

-Vzhľadom na rozdielne výrobu dávkach, detaily produktu môže byť trochu iný. Ak ste minding rozdiel, prosím, kupujte ju pozorne.

-Dovoľte 1-3 CM sa líši vzhľadom na ručné meranie.

-Z dôvodu rôznych displej a inom svetle, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Vďaka za vaše porozumenie.

Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za tovar vrátane prepravných nákladov. Pošleme položky, akonáhle je to možné. Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže mať vplyv na čas, ktorý ste si zásielku. Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, sprostredkovanie zdroje, clo a dane pre dovoz do vašej krajine. Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru. Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky. Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel.

Štítky: jedlo tepla, xiao sporák 3l, varná doska pary, prenosný elektrický sporák, vajcia pary, jedlo teplejšie, medveď varič na ryžu, elektrické potravín teplejšie, formy ryža, varič ryže.


( 0 Hodnotenie )

Počet