Pôvodné Nelegálnych Model Mini Kábel Držiak 3.0 Hub Hliníkovej Zliatiny Ťahaný Štyrmi USB Dokovacia Stanica Kábel Seperater vysokorýchlostné Tran

€7.43


Nové police v roku 2019, súkromné formy produkty

Štandardy ochrany životného prostredia

Názov produktu: usb HUB mini

Samec konektor: USB3.0

Ženské sídlo: USB3.0 * 1 + USB2.0 * 3

Materiál: hliníková zliatina

Drôt: TPE

Holé počítač veľkosti: 83*17*7mm

Holé počítač hmotnosť: 18 g

Návod na nákup:

1, výrobcovia dodávajú originálny:

10 rokov sily factory, stabilné dodávky, pravidelné nové.

2. Asi farba:

Tam budú nejaké rozdiely vo farbe uznanie v dôsledku rôznych osvetlenie, počítačové monitory a ľudí.

3. O doručenie:

1. Kontaktujte, prosím, on-line služby zákazníkom pred objednávky na overenie, či farbu štýl, čo potrebujete, je kompletný, tak ako nie oneskorenie dodávky v dôsledku nedostatočnej zásoby výbuchov.

2. Platbu predtým v ten istý deň môže byť dodaný. Pre veľký počet zákazníkov, kontaktujte, prosím, on-line služby zákazníkom ak chcete potvrdiť obnovu.

3. Dodanie predvolené rýchle dodanie, včasnosť: 0.5-1 pracovný deň v provincii/3-4 pracovných dní mimo provincie. 5-7 pracovných dní v odľahlých oblastiach

4. O obdržaní tovaru:

1. prosím otvoriť balík pred podpisom na tovar, skontrolovať, či je tovar poškodený, stratený, položky sú zlé, atď.; ak sa potrebujete prihlásiť ako prvé, a potom otvorte balík na prezeranie tovaru, kupujúci by mal požiadať dopravcu na kontrolu a otvorte balík na mieste. Ak sa na povrchu nachádza v rozpore, mali by ste kontaktovať predajcu v čase a pridať podrobnosti o prijatí a nech dopravcu prihlásiť na potvrdenie, môžete si vybrať na znamenie alebo odmietne podpísať. Ak kupujúci podpíše tovaru bez kontaktujte nás, znamená to, že predvolené a akceptuje "povrch konzistentnosť" pravidlo v Ali bar pravidlo.

2. Pretože, on-line predaj sú všetky nízky zisk, predaja a operácií si vyžaduje veľký objem kapitálu obrat, prosím, potvrďte prevzatie tovaru v čase po prevzatí tovaru, tak, že môžeme prijať platbu v čase, pracovného kapitálu, ďakujeme za vašu spoluprácu.

5. O po-predajný:

Jeden rok záruku kvality

Štítky: binder, tran, 40aj0135eu, voopoo, jednotky usb flash, dock station, innokin mvp5, presuňte mini 117w prípade, presuňte, 3.0 hub, stick usb.


( 1 Hodnotenie )

Počet