Odolnosť proti poškriabaniu Screen Protector pre Amazon Echo Zobraziť 8 Silné Lepidlo HD Tvrdeného Skla Film Ochranné Sklo Film

€2.56


body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktu-desc { width: 100%; height: 209px; } #popis { width: 100%; height: 50%; } #detaily { width: 100%; height: 50%; } .ui-box-hlava { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: dediť; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } 1. Vysokej pevnosti anti-scratch: 9H tvrdosť, oveľa vyššie ako bežný film 3H tvrdosť, odmieta obrazovke poškriabaniu. Testy ukazujú, že za bežných podmienok používania, môže zabezpečiť, že nebude nuly na 3 roky;

2. Vysoké rozlíšenie: optické-stupeň priepustnosťou svetla, ultra-nízka reflexie, s vysokým rozlíšením a vysokou priepustnosťou;

3. Anti-odtlačkov prstov: povrchu polyméru anti-odtlačkov prstov liečby, fingerprint potlačenie sa výrazne zlepšila v porovnaní s bežnou ochranný film (poznámka: v rámci súčasných technických podmienok, 100% anti-odtlačkov prstov je nemožné, tvrdené sklo s vysokým rozlíšením film je maximalizovať anti-odtlačkov prstov efekt);

4. Hladké Stlačte : Eliminovať jerky Stlačením bežný film,

5. Citlivosť: Hoci hrúbka je 3-krát bežný film, tlač, rýchlosť odozvy je ešte lepšie, keď je novopostavený

Produkt hrúbka: 0.26 mm

Produkt arc hrana: 2.5 D arc okraj.

Produkt rovný okraj: 90 stupňov pravý uhol hrany.

Produkt tvrdosť: 9H.

Temperovanie čas: 2,5 hodiny.

Produkt priepustnosťou svetla: 98%, anti-reflective: 98%.

Použiteľné modely: Amazon Echo Show8

Je to špeciálne upravený posilniť sklo nálepka, ktorá je nielen voči poškriabaniu, oderu odolné, a odtlačkov prstov-dôkaz, ktorý môže výrazne znížiť poškodenie obrazovky spôsobené silným nárazom.

Funkcie z Tvrdeného Skla Film:

1. Povrch je ošetrené olejom-dôkaz, a to tak, že odtlačky prstov a olejové škvrny nie je ľahké zostať na povrchu, a to sa ľahko čistí.

2. Full laminácia, automatické adsorpcie, opakovateľné lamino

3. Plne transparentný: hrúbka 0,4 mm/0,3 mm, priehľadné tvrdené sklo s chemickou úpravou.

4. Povrchovú tvrdosť: povrch má tvrdosť 8-9H, čo je 3 krát silu obyčajných PET. Nože a tlačidlá nie sú rezané

5. Jemné ruky pocit: je silné lepidlo na zadnej strane, ktorý umožňuje ľahko nalepiť na obrazovke, takže to nebude mať vplyv na Stlačte citlivosť Stlačte tlačidlo displeja.

6. V nevýbušnom, shatter-dôkaz sklo rozbije na malé kúsky, ktoré nie sú ostré, čo je bezpečnejšie ako iné rozbité sklenené výrobky.

Materiál:Tvrdené sklo

farba:Transparentná

Obsah Balenia:

1 x Screen Protector pre Echo Zobraziť

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: základná echo zobraziť 8, echo dot 4. generácie, echo zobraziť, echo zobraziť stojan, echo 2, echo, základná echo zobraziť 5, echo dot 4, echo zobraziť 8 podpora, pena mlyn.


( 0 Hodnotenie )

Počet