Priemer 25 mm s 1/2 plyn, závit diamant prsta bit s 8pcs segmenty pre kameňa

€32.37


Diamond CNC prst bit kameň pre Popis Produktu

Úvod

To je nový vysoko kvalitné 8-segmenty diamant prsta niečo pre žuly a mramoru. 8-segmenty dizajn na rezanie a brúsenie rýchlejšie ako väčšina ostatných diamant prsta bitov na trh v Tomto prst bitov sú ideálne pre pevný materiál.Sú vyrobené pre vysoký výkon na formovanie v opracovania aplikácie.

Detail Obrázkov

Produkty informácie

Názov produktu

Diamant prsta bit

Farba:

Červená

Položka Č. diamond core vŕtanie niečo pre kameňa

DC-TFB01

Veľkosť:(inch)

(25 mm)

Segment výška

H3mm (8 segmentov)

Dĺžka

90 mm

Niť

1/2 Plyn

Materiál

Diamond

Druh

mokré vŕtanie a brúsenie

Ot. / MIN.

4500-6000

Aplikácia

brúsenie marbe , žula

Produkty funkcie

.Určené pre kruhové brúsenie a tvarovanie

.pre žuly a mramoru

.Nástroje na frézovanie, pre mokré použitie

.Veľkosť hriadeľa 1/2" Plyn Informácie o Firme

Liečebný ústav Diamant Cut & Brúsny CO.,SRO, jedným z najrýchlejšie rastúcich a dynamickej spoločnosti,bola založená v roku 1998 v Diamantové Nástroje a Brúsne priemysel,Naša spoločnosť bola vždy veľmi dôležité sektora v kameňa a stavebnej oblasti, s vysokou kvalitou a konkurenčné cenou.

Naše hlavné produkty sú diamantové segmenty, kotúče pre píly, drôt píly diamantové brúsne, flexibilné Diamond leštiaci pad, podlahy, leštenie, pohár kolesá, profilovanie kolesá, CNC-profilovanie kolesá, vrtákov, diamantových prst bitov, štetce, brúsne bloky a elektrolyticky pokrývajú nástroje , rôzne špecifikácie. Všetky tieto výrobky dosiahli medzinárodne rozšírené normy a sú široko používané pre rezanie, brúsenie alebo leštenie, žula, mramor, betón, asfalt, žiaruvzdorné, porcelánu a skla. Všetky naše výrobky sú pod prísnou kontrolou kvality.

Sa usilujeme pre najvyššiu kvalitu nástroje, najkratšia dodacia lehota a najlepšie služby za konkurenčné ceny.A vaše cenné rady, je vždy vítaná.

Štítky: kolo vrtákov, diamantový bubon, koleso, účel vrtákov, tenké vrtákov, základná vrtákov, centrum vrtákov, 36v lítium -, diamond dlaždice, boreway, burs vrtákov.


( 0 Hodnotenie )

Počet