3D LED Nočné Svetlo USB Powered Vzdialené a Dotykové Ovládanie Unicorn-series 16Color Zmena LED Tabuľka Stolná Lampa Deti na Vianoce, Spálňa Darček

€10.33


Diaľkové a Dotykové Ovládanie 3D LED Nočné Svetlo Módne Unicorn-series 16 Zmena Farby LED Tabuľka Stolná Lampa Deti Vianočný Darček Domáce dekorácie

Popis:

Funkcie:

* Toto jedinečné a očarujúce LED 3D vizuálne nočné svetlo bude výborný a romantický darček pre vášho priateľa a sami

Neuveriteľné, použite iba 2D akryl kus vytvoriť atraktívne 3D stereoskopické visual vzor a svetelné efekty, ako sa zdá, živé a plné osobnosti, dobré osvetlenie účinok a plná kreativity.

* Laserové gravírovanie akryl kus len 5mm hrúbku, ale dodať čarovný 3D osvetlenie, vhodné a užitočné, jednoduché použitie

Nielen stereoskopické 3D osvetlenie, ale aj ukázať svoje farebný svetelný efekt, tlačidlo prepnúť na ovládanie osvetlenia farebný, dotykový ovládací siedmich farieb a jeden gradient farba, diaľkové ovládanie, 16 farieb a 4 režimy blesku pre vás vybrať.

* Vysoko kvalitné LED zdroj svetla, nízka spotreba energie, dlhá pracovná životnosť, zladenie s akryl svetlo sprievodca štítku, aby ste mäkké, ale dosť múdry osvetlenie efekt, žiadne oslnivé a vysokej teploty, existuje, bezpečné na používanie.

* 16 režim Farieb s dotyk tlačidlo prepnúť a diaľkový ovládač. môžete ovládať svetlo ako dotyk tlačidla a diaľkový ovládač.

Špecifikácie:

Typ položky: 3D LED Nočné Svetlo

Základný Materiál: ABS Plast

Svetlo Sprievodca Doska Materiál: Akryl

Proces: Laserové Gravírovanie

Režim napájania:USB/Batérie (Batérie nie sú súčasťou)

Vstupné Napätie: DC5V

Zdroj svetla: LED

Farbu Svetla: 16 Farebné Zmeniť

Svetlo Vzor: 3D Stereoskopické Obrázok(Ako Obrázky Zobraziť)

Napájanie: USB Powered

Prepnutie Režimu: Dotykový Spínač+Diaľkové ovládanie

Produkt napätie: 5V

Produkt výkon: 3W

Balenie Obsahuje:

1 x Akryl Doska

1 x Základná

1 x USB Kábel

1 x Diaľkový ovládač

1 x anglický Návod

Štítky: 3d led lampa, s5 dotyk, motoko, vlákno mačka svetlá, lampa led, lampa jednorožec, led jednorožec, lampa ulici, a1 dotyk, hanako hračka.


( 0 Hodnotenie )

Počet