WiFi Smart Dvere/Okno, Senzor APP Oznámenia Upozornenia domáci Alarm Security Detektor Kompatibilný So Alexa Domovská stránka Google

€9.92


WiFi Smart Dvere/Okno, Senzor APP Oznámenia Upozornenia domáci Alarm Security Detektor Kompatibilný So Alexa Domovská stránka Google

Podľa Moes

Vlastnosti Produktu:

1.Smart Home Automation:veľmi dobrý pomocník pre váš inteligentný dom,už viac starať o inváziu externé objekty alebo cudzinci,chrániť váš domov a cenností z zbytočné nebezpečenstvo.Zistí, otváranie alebo zatváranie dverí a okien,a monitoruje váš domov dverí a okien stav, keď nie ste doma,aj ste na dovolenke.

2. Real-time monitorovanie na diaľku:Kedykoľvek a kdekoľvek ste, Akonáhle sa Dvere/Okno, Senzor detekuje s externým predmety alebo zvieratá, obdržíte oznámenie o smartphone. Aby sa vaše dom saf e celý čas. Čo musíte urobiť, je pridať zariadenie do svojho Inteligentného Života Aplikácii získať všetky inteligentné funkcie na váš chytrý telefón.

3. Jednoduché ovládanie:Nie je potrebný rozbočovač,a jednoduché stiahnuť "Smartlife"aplikácie na iOS a Android.Okrem toho je to práca s Amazon Alexa, Domovská stránka Google Asistent ,umožňujúce niektoré ďalšie inteligentné prvky vášho snímača,ako je bezplatné hlasové ovládanie ak chcete skontrolovať, či je snímač zablokovaný.

4. Široký Aplikácie:Použiť smart dvere/okno, senzor pre rôzne scény,vaša spálňa,garáž,kúpeľňa,záhrada a kdekoľvek sa vám páči,vedenie vaše celý dom preč od nebezpečenstva prepojenie s smart dvere/okno, senzor.

5. Batérie Powered : Toto je použité s batériou ,nd batéria je súčasťou balenia,ste don ' t musieť self-nákup.Okrem toho tento inteligentný senzor je k dispozícii len pre 2,4 GHz WiFi siete.

Parameter:

B attery:1*CR2 3V

S tandby Prúd: ≤ 5uA

S tandby Čas:4-6 mesiacov

W orking Vlhkosť:20%-85%

P rotocol:IEEE802.11b/g/n

W ireless Typ:2,4 GHz

S ize Hlavné Telo:71.6*20.3*19.9 mm

S ize Malé Orgán:50*10*14 mm

package Listing:

1*senzor

1*užívateľská príručka

1*3M páska

1*CR2

Q&A:

1.Otázka:Robí, je práca s Amazon Alexa?

Odpoveď:Áno,je kompatibilný s Alexa,rovnako ako Google Domov.

2.Q:musím kúpiť batériu sám, ak mám vybrať typ batérie?

Odpoveď:Nie,batéria je súčasťou balenia a ste don ' t musieť self-nákup ho.

3.Otázka:Aká je funkcia tlačidla na senzor?

Odpoveď:je To sieť register tlačidlo, ktoré zobrazuje LED svetlo, a môžete tiež vybrať nastavenia, klepnite na v pravom hornom rohu na Aplikáciu a zapnite push notifikácie.

Štítky: Geeklink, smart home, aqara senzor dverí, smartthings senzor dverí, neo z vlny, alexa zvonček tuya, aqara smart home zariadenia, loxone smart, mi snímač pohybu, ir diaľkové domovská stránka google.


( 2 Hodnotenie )

Počet