JBL Quantum 300 Káblové Over-ear Herné Headset Flip-up Mic Skladacie Slúchadlá pre PlayStation/Nintendo Prepínač/iPhone/ Mac/VR

€70.30


Živé hry s JBL QuantumSURROUND

Cez pokročilé algoritmy a okrem réžia audio JBL QuantumSURROUND. napájaný JBL QuantumENGINE PC softvér vytvára neuveriteľne realistický priestorový soundstage

pre filmový úrovne vnorenia a pravý audio výhodu nad konkurenciou.

Byť v strede hry s JBL QuantumSOUND Podpis

Od najmenšieho stopách najvyšší výbuchy. JBL QuantumSOUND Podpis robí každá scéna epické a každý hráč viac konkurencieschopné. V 50mm neodýmu ovládače dodať zvuk

krivka navrhnutá špeciálne pre hranie hier. Ponorte sa do najviac realistické zvukové na konkurenčnú výhodu v každom boji.

Hrať aj dlhšie, v pamäťovej peny komfort

Ľahký hlavový most a pamäťovej peny ušné vankúšiky boli navrhnuté pre ešte najdlhších herných sedeniach. Odnímateľné ušné vankúšiky, aby headset ľahko sa čistí.

Byť počuť hlas zameranie smerových boom mic

JBL Quantum 300 headset umožňuje rally vojakov a oponentov s jasnosťou. Flip-up, hlas zameranie smerových boom mikrofón umožňuje krištáľovo čistú komunikáciu s oboch spojencov a nepriateľov.

Prepínať medzi všetky vaše obľúbené platformy

JBL Quantum 300 headset je kompatibilný cez 3,5 mm jack s PC, PlayStation™, Xbox™,Nintendo Switch™, Mobile, Mac a VR. Použiť môžete aj 3,5 mm jack na pripojenie USB konvertor kábel ak chcete použiť headset cez USB na PC, PlayStation, Nintendo Spínač a Mac. JBL QuantumSURROUND je dostupný len na PC. Skontrolujte pripojenie sprievodca pre kompatibilitu.

User-friendly JBL QuantumENGINE softvér pre PC suite

JBL je jedinečný JBL QuantumENGINE PC softvér právomocí dokonalý priestorový zvuk. Vyberte váš preferovaný priestorového zvuku, nastavenia a prispôsobenie vašim JBL Quantum 300 herný headset od

user-friendly palubnej dosky, vytvorenie samostatných profilov. Môžete tiež nastaviť ekvalizér, alebo si vybrať zo 6 prednastavení.

Štítky: jbl t450bt, mac make-up, headphon jbl, veľké jbl originál, herný headset, bose muž, NINTENDO PREPÍNAČ, t450bt, jbl quantum, herné slúchadlá slúchadlá.


( 1 Hodnotenie )

Počet