Stereo Slúchadlá Slúchadlá Music Headset Pre Xiao Pre Iphone Pre Sumsamg Pre PS4 Pre PC, Telefón

€2.72


Popis:

Vlastnosti Produktu

Výborný Stereo Zvuk a Izolácia Hluku: Herný headset s vysokou presnosťou 40 mm magnetické neodýmu ovládače vám prináša skvelé zvukové pole, jasnosť, zvuk šok pocit, zvuk, perfektné voľbou pre hry, filmy a hudbu.

Pohodlné a Ľahké Hmotnosť:headset používať koži-priateľský, kožený materiál s Self-úprava hlavy lúča a hlavu vankúš dizajn zaisťuje perfektné fit s rôznymi hlavu veľkostí a super mäkké Viac-ušné vankúšiky, že je pohodlnejšie pre dlhú dobu hrania.

Hladké Mikrofón a Ovládanie Hlasitosti:Nie je malý kontrolóra na kábel, umožňuje zapnúť mikrofón a výstup, a hlasitosť hore a dole s ľahkosťou.

Ultra-Silný Kompatibilita: Kompatibilný s nový Xbox Jeden, Playstation 4, PC, Nintendo 3DS, Notebook, PSP, Tablet, iPad, Počítač, Mobilný Telefón. Extra Microsoft adaptér (nie je súčasťou), je nutné pri pripájaní k starej verzii Xbox Jeden Radič.

Špecifikácie:

Špecifikácia

Typ :Slúchadlá

Ovládač Priemer :40 mm

Impedancia :32Ω±15%

Frekvenčný Rozsah :20Hz

Headset Rozhranie :3,5 mm

Package Zahrnuté:

Balenie Obsahuje

1 x Gaming Headset

Štítky: headphon ps4, laser ps4, veľké slúchadlá iphone, iphone slúchadlá, diskový ukladací priestor veža, GK3V, mini pc slim, hra, prehrávač, slúchadlá, audio music reproduktor, iphone slúchadlá priateľmi.


( 1 Hodnotenie )

Počet