Povolanie 7.1 Priestorový Zvuk Stereo Optického Vlákna Bezdrôtový Herný Headset pre Xbox JEDEN/ PS4 /PC

€166.64


Nové funkcie, nie je potrebné inštalovať žiadne jednotky . S 7.1 Priestorový Zvuk Jedno tlačidlo na prepínanie HW-N8

Môžete zažiť 7.1 virtuálny surround zvukový efekt, ktorý vám umožní zažiť pohlcujúce 360-stupňové zvukové pole, ktoré vám umožní počúvať to, čo nevidíte. 1. HW-N8 je 2,4 Ghz bezdrôtové slúchadlá špeciálne navrhnutá pre XBOX360,XBOX, PS3 a PS4.Vysielač má vstavaný Microsoft schválené non-ovládač USB zvukovú kartu a prijíma čisto-miestne dekódovanie systému. Môžete vypočuť obe hry a chat zvuk cez slúchadlá s láskavým dovolením špeciálne okruhu dizajnom a vstavaným zosilňovačom. Počuť chat v reálnom čase, prekladanú stereo hra zvuky. Použite tlačidlá ovládania hlasitosti na slúchadlá na nastavenie hlasitosti. 2. Digitálna bezdrôtová technológia umožňuje prevádzkovať zariadenie vo vzdialenosti 6 až 10 metrov od vysielača -umožňuje okolo voľne pohybovať bez kábla počas hrania hry. Headset môžete používať až 12 hodín po nabití. 3. Slúchadlá pevne zachytiť cez vaše uši tesnenie v zvuky, takže môžete hrať hry pri rozumnej hlasitosti bez rušivých. 40 mm ovládače, je vysoká citlivosť, ktoré robia z každého jemné zvukové detaily sú veľmi jasné a umožňujú aj nízka hlasitosť zvukov byť vypočutý počas hrania hry. 4. Používa digitálny signálny vstup, v rámci dekódovanie vrátiť pôvodný reálne zvuky. Plug and play, plne podporovať USB2.0,kompatibilné USB1.0/1.1 rozhranie, mikrofón je odnímateľný. 5. To si vyžaduje Xbox Jeden adaptér pri používaní mikrofónu headsetu na Xbox Jednu, alebo si môžete používať senzor Kinect, ako mikrofón(Kinect alebo Adaptér nie je súčasťou balenia) . A fiber converter je potrebné pri používaní headsetu na starej verzii pre Xbox 360.

Upozornenie:

Pre použitie v službe XBOX JEDEN , konzola je potrebné mať kinect pre chatovanie problém , váš chatovanie hlas zbierajú build-in mikrofón senzora Kinect na vaše herné partnera , ak nemáte kinect , musíte si kúpiť Microsoft XBOX JEDEN adaptér , pripojenie náhlavnej súpravy a adaptér s našimi pripojené 3,5 mm do 2,5 mm XBOX kábel) a potom pripojte adaptér na XBOX JEDEN radič.

Špecifikácie:

Vysielač:

Pracovné napätie:5v

Pracovný prúd:75mA

Rozsah frekvencie:2.400-2.483 GHZ

Frekvencia priestor:2MHz

Vysielač hodnotiť:3dB

Príjem/transimit vzdialenosť:≥10 M,360°

Príjem Citlivosť:-85 db

Headset:

Pracovné napätie:3.5-4.2

Pracovný prúd:75mA

Lítiové batérie:1100mAh

Pracovná doba:≥6

Čas nabíjania:≈5h

Rozsah frekvencie:2.400-2.483 GHZ

Frekvencia priestor:2MHz

Vysielač hodnotiť:3dB

Odber vzoriek frequence:48 khz

Modulovať režim:GFSK

Receving citlivosť:-85 db

SNR:85 db

Reproduktor impedanece:32Ω

Frekvencia rsponse:20-20KHz

Mikrofón veľkosť: 6.0*2.7 mm

Mikrofón citlivosť:-56dB

Mikrofón smer:Omni directional

Mikrofón frekvenčný rozsah:100Hz-8KHz

Balenie obsah:

1.Vysielač.............1PCS

2.Bezdrôtový headset....... 1PCS

3.3.5-2.5 kábla.........1PCS

4.USB a-Micro USB kábel..... 2 KS

5.Vlákien optického kábla.........1PCS

6.Odnímateľný Mikrofón..... 1PCS

7.Príručka príručka...............1PCS

Poznámka: • vezmite Prosím na plne nabitie headset pred použitím . • Pre bezpečnosť problém , prosím, nepoužívajte headset počas nabíjania , na plnenie , program automaticky späť na predvolené nastavenie.Headset nebudú k dispozícii, •Pre použitie v službe Xbox jeden , musíte mať Microsoft Adaptér (Nie je súčasťou balenia , prosím kúpiť samostatne) s priemerom 3,5 mm, 4 póly, konektor 2,5 mm 3 póly jack . • Ak elimitate rezanie a von a zvuk robotické spôsobiť prenos interrupttion s WIFI & bluetooth zariadenia , prosím : 1), Skúste použiť káblové pripojenie na internet pre konzolových / PC 2) Obmedzené používanie bluetooth zariadení, 3) Miesto vysielač dongle ako ďaleko od consoleas, ako je to možné (nie je to dal na hornej časti konzoly

Pripojenie PS4 slim alebo PS4 pro. len je potrebné, ak chcete pomocou pripojenia USB vysielač sa ho používať.Nie je potrebné používať optického pripojenia

. Poznámka: Môžete vybrať produkty, ktoré ruskej skladu pošle z IML Logistiky. Vzhľadom na zmeny v poštovej politiky, vzdialených oblastiach, počnúc číslom "6" a niekoľko "1" poštová čísel nemôže byť dodaný. Zvoľte si, prosím, poslať na Čína regionálneho skladu.

Štítky: obchod bezdrôtové slúchadlá, headphon ps4, laser ps4, hra ps4, herný headset, headphon bezdrôtové, earphon, prípade slúchadlá sennheiser, jeden s xbox, herné slúchadlá slúchadlá.


( 1 Hodnotenie )

Počet